Simobil. Orto elastik za 5gb interneta, 1gb interneta v 65 državah in vse v SLO neskončno na katerem me je telefon prišel 24x24€.
Pri nas itak valjda brez docka.
Razmišljam da bi kak miracast hdmi/wi-fi dongle za 15€ vzel.
Prvi vtisi:
1.) Sem sprva želel belo a so imeli samo črnega. Sedaj vidim da je prav lep. Niti ne razmišljam več toliko o Mozo zadnji plošči. Bom videl, .. S črno runko in črnim steklom pri kameri kar paše vse skupaj. No skratka mogoče malo spominja na bivšega nexusa in je v živo lepši kot na renderjih ali posnetkih. Vsaj meni.
2.)Je na desetki kar hitrejši pri določenih stvareh kot 1520 in defenitivno je čisto druga pesem desetka tukaj gori. Na 1520 se prav vidi da je beta, tukaj pa ne.
3.) Pogrešam tap to unlock aaaaa. Upam da ga prav kamlu z naslednjimi updati dodajo.
4.) Velikost malo bolj primerna mojim rokam. 0.3 inče manj. Spodnji rob ima veliko manjši bezel kar je veliki plus. Zaradi on screen tipk in ne hardwerskih. Kar je tudi plus zaradi fantomskih dotikov ko ti parkrat telefon na tla pade, kot se mi je dogajalo na 1520. Sedaj ga lahko tudi normalno objamem z eno roko.
5.) Tipkovnica je manjša kot prej in se je moram še malo navaditi.
6.) Kamera dela meni kar občutno boljše slike oz. je že baba takoj opazila. Video je boljši. Sploh se pa pozna počasni posnetek, da je dosti boljši (vključim trojni led zraven vedno pri počasnem).
7.) Trojni led se če pri kameri pozna pa še kot svetilka je močnejša.
8.) Zaslon je super. Zaenkrat razliko opazim več ali manj samo pri posnetkih, mogoče zato vidim bolše slike???
9.) Hello je pač Beta in se vidi.
10.) Rendanje internetnih strani je hitrejše. Moram še gledati malo po netu. Več ali manj bolj kot ne se ukvarjam z nastavitvami kamero in ostalo prčkarijo ko dobiš novo igračko, dokler te ne mine.
11.) Drugačna razporeditev tipk za zaklep in glasnost mi bolj odgovarja, kot je na 950 in 1520 saj imam bolj ločeno kaj je gor in dol. Poleg tega so tipke rahlo pomaknjene bolj navzdol kot pri 1520 in sedaj za šalo pritisnem volume up.
12.) Sprednja kamera ni presežek.
13.) Hotro polnjenje še nisem preizkusil. Na kompu preko usb kabla glih ne dela ta Super charging na MSI MPower plati, prej na 1520 mislim da je delalo hitreje kot navadni usb.
14.) fotografije v aplikaciji, katere so v onedrivu se ekspresno nalagajo!!! Kar nisem moral verjeti kakšna razlika od prej je lahko.