Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Če ji daš preveliko muho oz. žival, cvet zgnije in če imaš srečo, zraste nov.
2. možnost je, da si jo premalo zalival (je namreč močvirnata rastlina in rabi veliko MEHKE vode).
3. možnost pa je, da si jo zalival s trdo vodo iz pipe.
Jaz sem imel tudi to tazadnjo... Smo jo že fuuuulll let nazaj nabavili v Arboretumu Volčji potok. Potem smo jo pa dali babici za čez naš dopust, pa se jo je lotila presajat in je crknila. Pa tudi šele kasneje smo izvedeli, da jo je treba zalivati z destilirano vodo, pa da ji ne smemo lih 5 muh na teden dajat...
Drugače pa sem jo (oziroma kar vse tri ki so na fotografijah) videl prejšnji teden v Udinah v eni vrtnariji... Skupaj s kakimi 100 bonsaji... Pa niti pretirano draga ni bila - mislim da je bila enih 3 ali 5 evre...
Z mojo 'Venus Fyltrap' je bilo vse v redu (sem si prebral vse, kako se z njo dela), dokler je nisem čez 3 tedne dopusta dal očetu, da skrbi zanjo. Povedal sem mu tudi navodila, pa kaj češ... stardec. Ko sem prišel nazaj, je ni bilo več.
Citat: Uporabnik AndY1 pravi:
Z mojo 'Venus Fyltrap' je bilo vse v redu (sem si prebral vse, kako se z njo dela), dokler je nisem čez 3 tedne dopusta dal očetu, da skrbi zanjo. Povedal sem mu tudi navodila, pa kaj češ... stardec. Ko sem prišel nazaj, je ni bilo več.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.