Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
vse sicer delujejo, toda najmanj sem zadovoljen s sigmo! predvsem na račun "zakompliciranih" menujev. pri garminu in polarju sploh ne rabiš navodil brati, s sigmo je malce drugače...
je pa polar še najbolj primeren za vsakodnevno nošenje.
Odvisno od denarja, ki ga nameniš za zadevo in zahtev, ki jih imaš.
Sam imam Polarja 625SX in je strupena zadeva. Mogoče malo uporabniško nerodna, vendar zmogljiva.
Če želiš le merjenje utripa, pa imaš tudi precej poceni in solidne modele. In seveda vse vmes.
Lahko pa razmisliš še o Suunto modelih. Recimo serija T, z najboljšim modelom T6, ki meri utrip po sistemu beat-by-beat in si zapomni vsak udarec, nato pa zadevo zelo podrobno analizira na računalniku. Tako lahko zveš, kako učinkovit je res bil tvoj trening. Skratka, precej bolj celovita rešitev kot neka napravica, ki ti kaže le utrip, nič pa interpretacije tega podatka.
Zraven ima še višinomer, pa bikepod, footpod in gpspod lahko priklopiš nanjo.
Js mam RS 800. Izkoristu sem en popust pa sem zbral najdražjo za laufat. Če bi blo brez popusta bi vzel RS 400 ker je malo cenej ubistvu pa enaki meniji. Js tut mislim če že vzameš uro vzameš takšno da maš lahk še kej zraven.
Torej greš laufat pa vidiš hitrost, kadenco, čas srčni utrip.. Pa lahko rečeš:" Danes mi je pa šlo, enako razdaljo sem pretek v 3 minute krajšem času s tem da sem imel popolnoma enak povprečni pulz."
Ura ti namreč meri tudi hitrost in pretečene kilometre.
T6 se lahko rabljena in dobro ohranjena dobi precej ceneje. Pred časom jo je en prijatelj nabavil skupaj s footpodom in bikepodom za dobrih 250€.
Če te pa ne zanima višinomer, si mirno lahko ubodeš T4. Nova je okrog 200€.
Sicer pa tega ne greš kupovat pri uradnem zastopniku, ker so pri nas njegove maloprodajne cene enake priporočenim maloprodajnim. Skratka, čisto skubljenje z ogromno maržo. Ne ebayu imaš te robe ko solate po precej bolj ugodnih cenah.
V bistvu imam na kolesu že števec, zanima me pa varianta, da bi uro lahko nosil tudi drugače, kadar ne "športaš". Tiste stvari, ki se dalo na kolo oz. roko in nogo ne bi rabil, ker mi to ne pride v poštev. V bistvu bi rabil da je gor kak merilec srčnega utripa, pa da ima kak program ki odlično deluje v povezavi s PCjem, da lahko preverjaš napredek.
So pa pri nas cene zelo nabite, mislim 300 € za eno pošteno se mi zdi malenkost preveč. Če bom kje v Italiji zasledil kakšno si jo bom privoščil. Mi pa delujejo Polar ure zelo plastične. Suunto izgledajo bolj trpežne.
Trenutno bi mi v vseh pogledih ustrezala Suunto T4.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.