Menjava vinjete

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Ja, po 1.12. naj bi lahko kupil samo elektronsko.
Koliko od vas zdele lahko zrecitira svojo registrsko?

če si zapomniš pin za vseh 114 kartic, si boš pa še registrsko, ko bo potreba
če bo pa to prehud problem, pol pa pač ne boš kupil vinjete in posledično ne boš delal drena na avtocesti

win - win

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si

In zakaj bi moral na pamet vedeti registrsko? Saj verjetno stevilke kartice, skatero potem placas vinjeto online, tudi ne ves na pamet... ali?Sicer pa imam samo en avto... in vem svojo registrsko ;) .. Za tiste, ki pa ne vedo, pa pogledajo v prometno dovoljenje ali pa kar na tablico na avtu... ;)

luka51

Guru
16. avg 2007
14.398
5.682
113
za mađare rabiš samo registersko vedet. Zakaj bi blo tu kaj drugače.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Slovenci smo bolj za fizična dela, kot miselna.

jest mam filing, da slovenci zelo veliko razmišljamo... kako bi se izognili fizičnemu delu...

čeprov kle pr teh vinjetah... sm pa mal zbegan... pričakoval bi aplavz... je pa namesto tega cela zadrega kako si bomo tiste tri al pa šter cifre zapomnili... huda travma

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: tomi in map

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Težka bo....
Me je na SLO-HR meji vprašal za št. registrske, sem razmišljal, potem me je pa kr za prometno vprašal :valjamse::valjamse:
Začne se z LJ... :bonk:

jest tud ne vem na pamet... ampak glede na to, da mam relativno majhen avto... ni tko daleč za it pogledat... hm... :sprasujemse:
če bi bil nek avstralski roadtrain bi še razumel zadrego...

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Prpeleš ne na OEMFAU na špricer, pa namest kelnarce mal čez šajbo pogledaš in voila zagledaš svojo tablico, kr z gostinskega dela zakričiš onemu za pultom in letna vinjeta je tu. Ko greš od kelnarce samo k onetu stopiš in odkataš dobrega stotaka.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.704
113
pri taščici
Mislim da vse svoje (cca 5) v četrt stoletja.
Poleg teh vem še nekaj drugih registrskih ki niso moje. Da o telefonskih ne govorim. S v en njih je precej v glavi, pa čeprav jih že desetlje + nisem klical.
Vem celo nekaj (10) GSM cifer v glavi, katere vedno klicem iz imenika.
Se od fotrovega ficka jo vem, pa ga že trideset let ni več, jaz sem bil star pa 14 let takrat, ko je šel z 11 leti in s 43kkm na svojo zadnjo pot
Vem tudi 4 davčne številke pa se kako zraven z mogoco kako napako, včasih sem se ter vedel
V glavi moram imeti tudi 3 Pine bančnih kartic. Sicer je treba brskat....
Je pa res da včasih kaj pomešal s temi Pini. Enkrat mi je celo uspelo 3x zaporedoma vtipkati napačno cifro....zato ker sem in mel drugo kartico v bankomatu kot sem pin vtipkaval....

Nazadnje urejeno: