Menjava oken - štajerska

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Jaz sem bil zelo zadovoljen z Interalto. V osnovi so malce dražji kot ostali, imajo pa/ nja bi imeli že v osnovi boljše/zmogljivejše okvirje in okovje, tako da je pri njih najmanjša razlika med dvojno in trojno zasteklitvijo. Ko sem ujel še zimski popust in popust na gotovino so bili pa že najcenejši.
Montaža kvalitetna in seveda točno na dogovorjeni dan. Dve leti velja garancija na vgradnjo in pridejo bp uravnat še kakšno krilo (so že prišli in še bodo). Pri njih sem vzel tudi vhodna vrat. V glavnem zelo zadovoljen in lahko le priporočam.

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Vzeli pri Karakašu v Velnenju AJM cena super hitra montaža in izdelava 12 oken raznih dimenzij, 2 balkonska vrata 3000 evrov.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Za nobeno ceno, niti zastonj ne vzemi pri Janžekoviču v Dornavi.
Privatnik je tako neresen, prevarantski, da takšnega resnično težko najdeš.

mama

Zelenc'
25. maj 2009
1
0
1

Ker veliko zamujaš in ker je veliko reklame za prvi post, je le ta zbrisan.

Nazadnje uredil moderator:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
@all
evo zgodba končana. Okna izdela, dobavil in montiral MIK Celje. Kvalitetna izdelava, 6komorni profili, stekal 8-16-4. Odvoz starih oken in vrat. Popravilo špalet in ostalega do pleskanja.

Glede na ostale ponudbe konkurenčni.

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Mi smo jih zamenjali letos in smo zelo zelo zadovoljni. Montaža fenomenalna z eno besedo. Fantje so okna zmontirali in na koncu jih še pomili. Res odlično delo in svetujem komurkoli, ki želi menjati okna.
Okna smo si odšli tudi pogledat v njihov salon in tam so nam vse lepo razložili.
Za ponudbo smo pa kontaktirali kar na: detector.brk@gmail.com
Bili so izjemno konkurenčni. Po 3 tednih je pa bilo vse lepo zmontirano.

Nazadnje urejeno:

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
Citat:
Uporabnik bander pravi:
Mi smo jih zamenjali letos in smo zelo zelo zadovoljni. Montaža fenomenalna z eno besedo. Fantje so okna zmontirali in na koncu jih še pomili. Res odlično delo in svetujem komurkoli, ki želi menjati okna.
Okna smo si odšli tudi pogledat v njihov salon in tam so nam vse lepo razložili.

Od katere firme pa so okna? Kje imajo salon? Od naročila do menjave 3 tedne?

Hvala

danna4u

Zelenc'
24. avg 2011
1
0
1
Tudi jast sem kontaktirala tega detektor brka.Firma ki mi je potem montirala je bila Pvc markus.Čudno je bilo da nimajo strani še vendar je rekel lastnik da jo izdelujejo ravno.Hočem pa povdati da so okna ki sem jih dobila Schuco za enkrat zelo zadovolna.Dosti sem povpraševala okoli vendar na koncu me je vseno prepričal.Je pa z okolice Kamnika.

LP

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Citat:
Uporabnik iskalecxx pravi:
Citat:
Uporabnik bander pravi:

Od katere firme pa so okna? Kje imajo salon? Od naročila do menjave 3 tedne?

Hvala

Se opravičujem za kasen odgovor. Firma je bila Pvc Markus. Salon je menda v Kamniku in Ljubljani. Od naročila do montaže samo 3 tedne je bilo ja.