Bi samo dodal še zadnje ugotovitve, če koga mogoče zanima...
V ponedeljek smo, kot že rečeno, stanovalci imeli sestanek. Že tekom razprave se je pokazalo, da ima precej stanovalcev probleme. Ker pa je upravnik rezerviral prostor samo za 2 uri, se nas je peščica zbrala na "after partiju" še zunaj in smo rekli kakšno na temo kvalitete.
Nekaj vas je tudi alterjevcev - tako, da lep pozdrav!
V glavnem od 10 ljudi, ki smo debatirali, nas je recimo 7 imelo takšne in drugačne probleme, vsaj 5 pa probleme s parketom...
Ko so soblokovci predstavili kakšen parket imajo, sem ugotovil ,da sem lahko še srečen, da je moj takšen kot je... Dviguje se jim (parket), nekateri imajo še hujše raze, spet tretjim je dvignilo lak na spojih, itd... skratka totalna katastrofa od izvajalca...
Pa da o počenih vodovodnih ceveh v kopalnicah, zvitih vratih, kopalnicah brez talnega odtoka, slabo delujočih dvigalih, vhodnih vratih, problemih s klimo, radiatorji, školjkami, z vlago v kleteh (je primerna samo še za krompir, vse ostalo začne ali rjavet ali pa plesnet...)... ne govorimo.
Se je pa en prijazen stanovalec javil da bo pripravil forum za stanovalce soseske Zlatica, kjer bomo objavljali težave in napake, na katere smo naleteli. Me je že zdaj groza, kaj vse se bo pokazalo...
V končni fazi bo ta forum odličen prikaz zadovoljstva kupcev in bo služil tudi kot pomoč bodočim kupcem na kaj naj bodo pri nakupu stanovanja pozorni oz. od koga ni za kupovati stanovanj...
Bitka za odpravo napak pa se nadaljuje... kot na žalost še pri precejšnjemu delu kupcev Zlatice...