Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Schime pravi:
40€+ za vožnjo in 30s dela je kar dost za moje pojme. Sej pa ne pride doktor kvantne fizike menjat varovalko.
A to te matra. Včasih sem se sam ukvartjal s štromom kar veliko, pa v nedeljo jemo kosilo, pa zvoni telefon, pa me kliče stranka, da imajo temo, da je strela udarila in da če lahko pridem. Rečem, naj odpre omarico in postavi nazaj FID, ker se mi pa v nedeljo sredi kosila res ni dalo v uro vožnje oddaljene vukojebine. Oba z decom visoko izobražena, pa ne zna odpret omarice z varovalkami in ruknit gor prvo z desne spodaj. Po pregovarjanju in jamranju, da jih zebe, pojem na hitro in se pač vsedem v avto. Pridem tja odprem omarico, ruknem gor FID, lučke čudežno posvetjo. Ja hvala, supeer juhuuu, ja kok smo dolžni? 30 EUR pa roka, je s težavo dala in od takrat ne kliče več, čeprav sem ji računal dve uri svojga časa samo 10 EUR, ostalo so bli stroški.
Ne rabiš bit doktor kvantne fizike, sam vedet moraš pa vseeno, kaj naredit in to pač ni zastonj in najraje visoko izobraženi glihajo pri takih stvareh. Ve povedat sosed vodovodar, ki se po0 večinii ukvarja z intervencijami.