Uradna inflacija pa ima eno nulo manj.Citat:
Uporabnik baldrick pravi:
2006 leta je bila menjava varovalke 2700 SIT najdu sem celo račun takrat smo bajto rihtal pa je tud šla.
2015 leta je menja varovalke 10000 SIT. Noro 400% je šlo gor in to je vlada odobrila po zagovoru EC službe. Pa ta država itak da ni normalna ni čudno če folk ni normalen.
Ali bereš selektivno ali imaš spomin zlate ribice ali pa ne razumeš zapisanegaCitat:
Uporabnik baldrick pravi:
Teb ta nick stopu v glavo ali kaj?
A nisi prebral da je kabel mojster prevrtu
Le zakaj ne napišeš kje se motim, namesto da trosiš žalitve.Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ignoriraj bukslna- kar nekaj piše, kjer je nekje slišal in ujel spotoma, ali pa na brzino poguglal. Lahko bi se ga dalo na hladno, ker je neznosen, ne samo v strokovnih forumih.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Baje imajo nekateri ključ od teh omaric....
Ko bom prvič plačal 40 evrov, bom šel na lov za njim.
Citat:
Uporabnik zoom pravi:
Kaj pomeni C?
Imaš na eni varovalki vključen bojler (npr. 2 kW oz. 8,6 A), na drugi varovalki se pere perilo (npr. 1,5 kW oz. 6,5 A), na tretji varovalki ti obratuje pečica (npr. 2 kW oz. 8,6 A). Poleg imaš še nekaj manjše porabe: hladilnik, TV/ radio, naprave v mirovanju, računalnik... (npr. 1kW oz 4,3 A). Torej imaš glavno varovalko obremenjeno z: I= 8,6+6,5+8,6+4,3= 28 A.Citat:
Uporabnik zoom pravi:
Meni se je tut kar zmeglilo ko sem plačal. Mi pa z tip z elektra ni znal povedati zakaj mi je pri kurzšlusu vrglo ven 20A pancerko in ne 16A avtomatske varovalke. Sicer je nekaj bluzil v razredih, ampak po moji logiki bi moralo najprej zabrisat manjšo?
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Pa veš da s tem napeljuješ ljudi k kaznivemu dejanju? Močnejša (predelana) varovalka pomeni drugačen prispevek za odvzemno moč in na ta način storilc kaznivega dejanja vsak mesec utaji nekaj €€€.Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Če je plastična omarca se jo da odpreti na kontra strani, ker so panti plastični in samo par milimetrov globoko vstavljeni (se izboči malo vrata in se odprejo)
Za močnej pancerke se pa razdre ohišje stare in se da notri od močnejše žico
Ne delajte nič od tega če se vam ne sanja za kaj gre in zakaj je vrglo ven!
PS- nagradno vprašanje: a pri nas preganjajo tistega kateri utaji nekaj deset tisoč €€€ ali tistega kateri utaji nekaj €€€