Mejduš slovenske voznike

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Dons zjutri je bil tud en pacinet s Citroen Xsaro.
Na obvoznici je bil pred izvozom/uvozom Bežigrad v smeri Šiške zaprt levi pas. Seveda stoji tabla, da je čez 1km zožanje in vsa ostala ustrezna signalizacija. In kaj pacient naredi, vozimo po levem pasu in ene 200m pred zožanjem, da desni žmigavc in čaka, da ga nekdo spusti...a na desnem pasu vse stoji in se nič ne premika na tej točki. Premikati pa se je začelo na začetku zožitve.
No in tako čakamo za brezveze za njem kolona se pa nabira, pretočnost je enaka 0
bonk.gif

Ko se vključi, seveda speljem naprej in vsa kolona za menoj in se vsi do zožanja lepo vključimo in promet gre tekoče naprej.

Mislm ej, dons ma pa tud vsak izpit
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
ksz...

Najbolj mi je bedno ko se peljem po leskoškovi okrog 16h iz smeri sanolaborja proti krožišču pri toyoti in se tam nagužvajo, da ne morem it naravnost skozi krožišče proti cityparku. Se moram prav zrivat not v tisto gužvo, ker imajo ljudje očitno fobijo, da ja ne bi kdo skočil vmes pred njih... eh.. brezupno.

Lol kje pa delaš? Namreč jst tud tuki delam. Sam jst grem na obvoznico tko da grem tuki čez makadam če je gužva.

splash

Fizikalc
1. sep 2007
439
49
28
43
Citat:

Sicer pa: identificiraš ''žrtev'', ga pogledaš v oči, ko je 5 metrov proč, se mu nasmejiš in nakažeš, da bi pa rad noter šel. 99% primerov pali. In pa seveda se mu potem zahvališ z zamahom roke ali pa vsemi štirimi smerniki.

Bravo, tudi jaz to prakticiram in v 98% uspe.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Bejbe vedno spustim. Še posebej, če lepo pogledajo. Ponavadi lepo pogledajo kasneje, v ogledalu, saj so tako frapirane nad prijaznostjo.

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Se podpišem, večinoma tole kar uspeva. Seveda tudi jaz funkcioniram na isti način in spuščam ostale, tistih par 10m razlike v koloni ne pomeni nič.
Je pa res, da ko ti enkrat to uspeva v kakem nabasanem italijanskem mestu, je Ljubljana mačji kašelj.
cool-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Na kozlanje mi gre. A je res tako težko spustiti nekoga iz uvoza na cesto? Saj ni tam zato, da vas zajebava ampak zato, ker se pač mora nekako vključiti na cesto. Jaz večino ljudi brez problema spustim, zajeban pa postanem predvsem pri tistih, ki so totalno agresivni in jim je samoumevno, da bi morali vsi na glavni ustaviti in takoj spustiti njega noter. Spuščam pa po eno vozilo. Če jih na stranski čaka več, ne spuščam kar cele kolone.

Jaz tudi ponavadi spustim takole... edino ce vidim, da to izkoriscajo... recimo zjutraj v Sentvidu, ko v ogledalu vidis, da gredo na tisto OMV crpalko samo toliko, da prehitijo kolono, potem se pa na izvozu iz crpalke spet drenjajo notri... takih pa iz prinicpa ne spustim...
bonk.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Saj ne moreš verjet...

Danes zjutraj sem dvema dal prednost, za mano pa je bil miličnik v marici in mi trobil.
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Mah pust u [censored] naše policaje ka znajo sam hitrost merit da bi pa kdaj kkšn promet usmerjal to pa ne

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
No ja, če ni čist frišn pol mu kr gre. Drugače je pa kriza, ker se potem zna tudi zabasati križišče pri hotelu Lev

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Danes zjutraj sem dvema dal prednost, za mano pa je bil miličnik v marici in mi trobil.
bonk.gif

Miličnik? A so pri vas še miličniki?
hysterical-1.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Meni pa nekaj ni jasno. Vsakič, ampak res vsakič, ko ti rookie-ji usmerjajo promet pri hotelu Lev ali v križišču pri bavarcu, nastane totalen kaos. Precej, precej večja gužva kot pa navadno.

Ali nobenemu na MNZ ni jasno, da bi bilo bolj pametno, da boljše da tega ne počnejo ali pa da se ti rookie-ji učijo ob drugih urah in ne ob 16h, ko je največja gužva
stupid-1.gif

Ali je kakšen e-mail naslov kamor lahko pošljem pritožbo zaradi tega
confused-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Folku ki ni jasno al naj gledajo policaja al semafor predlagam, da parkirajo na najbližjem parkirišču, prodajo avto ter za ta denar kupijo žetone za BUS!

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pa dobro ljubljancani, a sem jaz kaj zamudil ko sem bil odsoten enoleto izven slovenije al so se spremenili CPP. Krizisce kjer zavijem desno in naspoti avtomobili ki ( ce gledamo iz njegove strani ) zavije levo. Avto pred mano ustavi, gledam WTF? sej ma prednost. OK mogoce ga je sputil. Pridem jaz na vrsto in zgodba se ponovi. Gledam zesko za volanom in cakam, a se bo ustavila al ne. Koncno se ustavi potem zacne se mahat.
confused-1.gif
Sej se velja, da imam jaz prednost, ce zavijam desno v kriziscu?