Jaz mislim da je pretočnost problem neznanja in nerodnosti, pa neopazovanja prometa. Folk počne svašta, ponavadi gledam avto pred sabo ko se čudno obnaša in vozi pod omejitvijo, zamuja na semaforjih recimo, no in ko si vštric vidiš da [censored] veselo æeta po telefonu in sveta okoli ne šmergla 1 posto.
Take kure se pol zabijejo na Dunajski pa skačejo v prometni konici vn iz avta in blokirajo en pa zaradi 2 praskic ki se jih spolira, kot je že nekdo pred mano napisal.
Eni pa pojma nimajo o prometu in pri zavijanju ko ima zeleno na semaforju, večkrat pogledajo levo če bo kdo prišel
- pa pizdamaterna sej majo levi RDEČO halo, pa ni nevarnosti da bi kdo letel čez rdečo ker je bukselj že tako ali tako imel zeleno in preden je prestavil v prvo, spustu ročno in speljal, se je že ustavilo xx avtomobilov z leve pred rdečim semaforjem.... Eni si res dajo preveč opravit v prometu, pol so pa vsi drugi norci pa nestrpni pa nevemkaj, v bistvu pa oni rabjo kak refresh cpp al pa red bull da se mal zbudijo.
Se pa včasih s punco samo smejiva, pa najprej pizdim jaz, pa še ona pol zraven, al pa samo ona, pa se mal nareživa, ko ona še kaj pošinfa zraven, saj drugega ti v rush hour v mestu niti ne preostane
Eni pa pojma nimajo o prometu in pri zavijanju ko ima zeleno na semaforju, večkrat pogledajo levo če bo kdo prišel
Se pa včasih s punco samo smejiva, pa najprej pizdim jaz, pa še ona pol zraven, al pa samo ona, pa se mal nareživa, ko ona še kaj pošinfa zraven, saj drugega ti v rush hour v mestu niti ne preostane