Mejduš slovenske voznike

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Včer sem 10 min čakal da me kkšn [censored] spusti iz starnske na glavno cesto. Bila je gužva in semafor tko da so pred mano večinoma stal. A čakam 10 min in noben [censored] me ni mogu spustit. Pol se pa ustav direkt pred mano pa sploh noče pogledat ka ve da je egoist poonegavljen. Pa vedno si rečem da tko pač je sam me tako pogreje da so ljudje tko nič vredni.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ne sej me vedno razpizdi pa morm mal jokat ka da dam to jezo iz sebe. Povprečno so bili to moški srednjih let in kkšna bejba srednjih let.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne znaš vozit. sori.

drugičza prvim, ki ti tako zapre pot zlezeš ven do pleha in se urineš pred naslednjega. čist suvereno štartaš.
paziš edin, da ni kamion, al pa kak terenc z rollbari.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
paziš edin, da ni kamion, al pa kak terenc z rollbari.
Pussy
priden.gif
.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Ej sem probal pa je model kr peljal proti men pa okrog mene. 2x so mi to naredil. Raje počakam kot pa da me kkšn stardec rukne.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
PA nimamo vsi čeških tankov no
grin1.gif

Ti bi še Pathio napadu
hysterical-1.gif

Bitch, zlezeš tolk naprej, da en popusti, mora ti bit pač vseeno za pleh, če bi trknil ampak verjem men še ni blo treba. Pustim pa par avtov mimo, pa če mi 2x zablokirajo tako, potem šele izsiljujem, ker v bistvu štofanje križišča je prekršek. Se pa le redko zgodi da mi to naredijo, vedno se najde kak ki spusti, tudi pri zavijanju levo.

Je pa res da buksljni ki obstanejo v križišču pol gledajo naravnost k da bi jih vkleščilo v to pozo v vratu
grin1.gif

Enkrat sem poštartal v takega da so gume zacvilile, potem pa pribremzal na 20cm do sovoznikovih vrat, pa mislim da celo sredinca pokazau... Je mislu ata sovoznik ven it pa si ni hotu vrat obutat na mojmu avtu (11 let stara rja od Fieste)
hysterical-1.gif

Zdej mam pa karavana, muzko, pa se relaksiram v usnjenem sedežu če se le da. Ležerno je moderno
wink-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kamionar te mogoče ne vidi, terenec je pa važn. škoda razbitga avta.
Sej pravim. Pussy
cool-1.gif
. Takim kot si ti, bi dal staro Pando ali pa AX-a, pa potem izsiljujte. Važno, da je manjši od mene pika press.

Sicer pa: identificiraš ''žrtev'', ga pogledaš v oči, ko je 5 metrov proč, se mu nasmejiš in nakažeš, da bi pa rad noter šel. 99% primerov pali. In pa seveda se mu potem zahvališ z zamahom roke ali pa vsemi štirimi smerniki.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
nenene, morš nakazat da si kao bolj prfuknjen od njih oz. da ti je piskr poču.

Če bi se s takim slučajno butnu pa sam odprem vrata pa se zaderem a bi še ti rad zgledu tak kt avto!!!???

nemeresnjemat.press
wink-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Na kozlanje mi gre. A je res tako težko spustiti nekoga iz uvoza na cesto? Saj ni tam zato, da vas zajebava ampak zato, ker se pač mora nekako vključiti na cesto. Jaz večino ljudi brez problema spustim, zajeban pa postanem predvsem pri tistih, ki so totalno agresivni in jim je samoumevno, da bi morali vsi na glavni ustaviti in takoj spustiti njega noter. Spuščam pa po eno vozilo. Če jih na stranski čaka več, ne spuščam kar cele kolone.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Jah jst jih velikrat tud več spustim. Če vidm da je res kriza. enkrat smo bli na driftu v Logatcu sm spustil tko like 20 avtov:F Uni za mano so bli pa že vsi živčni:d

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.957
-388
113
ja jest tud rad spustim tkole kakšnega. sploh če zavija iz glavne levo, pa da se za njim dela kolona, mi pa 3km/h mim njega... a je tak problem 5 sek kasneje gas prtisnit, da rata dost velika lukna da un vmes skoč??? Ravno tako, če zavija iz stranske... pa kaj je važn 1-2 avta. glih tok hitr prideš na cilj...

Sicer je pa tud zakon ki govori o pravilu zadrge. Se pravi, da te ubistvu morajo spustiti vmes. preberi si mal...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jah jst jih velikrat tud več spustim. Če vidm da je res kriza. enkrat smo bli na driftu v Logatcu sm spustil tko like 20 avtov:F Uni za mano so bli pa že vsi živčni:d

Zaradi nečesa podobnega je mene na Pagu hotel en domačin tepst. Sem komaj ušel 150 kilski omari.
stupid-1.gif

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Mejduš slovenske voznike

Jst pa raj voznice
evil.gif

Kam se vam pa tuk mudi folk
sprasujem se.gif

Men ni teško počakat , spustit, ne zapiram križišč je pa res da se odpravm vedno 1 urco prej od doma če grem ob konicah- tako da no panic!
Men ne gre v bučo folk k gre iz službe pa hoče na vsak način "preletet" vse pred sabo
stupid-1.gif

Langsam aba ziher
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
To je bilo leta nazaj, ko sem na sux-u bral kako je fajn v Zræah in sva šla s kolegom preverit.
bonk.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mater, berem vas tle, noben od nas ne gre v polno križišče kljub zeleni luči. Pa kje je potem ves ta folk ki zabaše križišča? Jih bo treba na alter pripeljat.
grin1.gif

Jaz še nikol nisem zabasal križišča, samo kaj ko na dvopasovnicah ni samo od mene odvisno.
Tudi če se redko zgodi, da nekdo pusti prosto križišče, pa na drugmu pasu ni osebka z isto miselnostjo. Da ob konicah naletiš na istočasno dva osebka, ki pustita prosto križišče je pa tudi že zadetek na loteriji.
bonk.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ksz...

Najbolj mi je bedno ko se peljem po leskoškovi okrog 16h iz smeri sanolaborja proti krožišču pri toyoti in se tam nagužvajo, da ne morem it naravnost skozi krožišče proti cityparku. Se moram prav zrivat not v tisto gužvo, ker imajo ljudje očitno fobijo, da ja ne bi kdo skočil vmes pred njih... eh.. brezupno.