@mlt, nisem velik kupec, niti vez nimam. Trije avti v osmih letih ni veliko. Zdaj sta pri njih na servisu dva, moj in od sina. Kar se tice denarja mi, hvala bogu nimravno hudega v zivljenju, pa ga sam s svojim delom trdo zasluzim. Zato, kot sem ze enkrat napisal razumme tiste, ki so na robu prezivetja in jim pomagaml. Sem se namrec rodil v zelel revni druzini in se je zgodilo, da sem bil kot otrok tudi kdaj lacen. Pa me to ni sram priznati.
Meni je pri servisu pomembno to, da ko bom poklical na servis vem, da bodo moje tezave resili in sem cisto miren. Vedno sem bil izredno zadovoljen s storitvami in mi ni zal denarja za to. Delajo posteno in dobro zato ne pricakujem oz. ne izsiljujem z raznimi popusti ali lastnim materialom. Konec koncev svoj cas, ki bi ga za to porabil raje porabim za kaj drugega.
Je pa se ena stvar, ki je meni osebno zelo pomembna, vecini Alterasom pa totalna neumnost - podjetje je v tudi lastni. Temu primerno se obnasajo do zaposlenih - nicelna toleranca do korupcije, fusanja, nategovanja ipd. Ampak v zameno: zelo dobre place, bogata bozicnica in veliko ostalih ugodnosti za zaposlene (vir: "moj" sprejemnik in vodja servisa). Poleg tega je pa podjetje zavezano, da dobrodelno daruje in temu sldedijo tudi zaposleni. Pa tega nikjer ne objavljajo, ker kot pravi sef servisa to dela podjetje in zaposleni zaradi sebe, ker zelijo pomagati in ne zaradi promocije.
Ce bi vsi tako delali, bi nam bilo bistveno bolje v zivljenju. Tudi jaz sem se kaj naucil iz tega.
Ime servisa pa namenoma ne bom objavil; ker bom obtozen reklame in kometarjev idiotov, ki jih je tukaj relativno veliko in dolocenih zivljenskih zakonitosti ne razumejo.
Zato dokler bom financno lahko bom na ta servis hodil. In ne bos verjel, avto za sina sem kupil pri njih zaradi servisa in ne toliko zaradi znamke. In dokler bom lahko, bom se vedno pomagal tistim, ki somna pragu prezivetja, pa ceprav Alterasi moje vedenje ocenjujejo kot molzenje. Jeb* se mi na te idiote.
Ce pa kdaj ne bom imel si bom pac kupil cenejsi avto, ki ga bom pac lahko normalno vzdreval, pa ce tudi bo to R Clio.
Marsikdo ne razume ene preproste zadeve: vec kot jesti in piti ne mores. In tudi ne vidim te fore. Nimam dveh avtov, nimam vikenda in nimam dragih ur... Pa si vse to lahko provoscim. Vec mi pomeni, da lahko s prijatelji in druzino kaj dobrega pojem, da lahko komu pomagam in da se ne obremenjujem, koliko me stane servis, koliko avto zre ipd zadeve.
Vec ne rabim, sem cisto srecen in si samo zelim, da bom jaz, moja druzina, prijatelji in tudi vsi Alterasi zdravi. Vse ostalo pride samo. Pa naj bo to za Alterase strizenje ali pa ne.