Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Osebno ne, baje (torej ne moje izkušnje) dobro zrihta DPFje in ostale zadeve.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Vsi pametni in vsi s penastimi usti okoli, da bi si pred gobcanjem ogledali, kaj nekdo dejansko ponuja, to je pa pretežko. Važno je bruhat in pljuvat čez vse in s tem samo dokazovati svojo zabitost.Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Kaj to pomeni ,da dobro zrihta ?
Pomeni da odstrani in smrdi dalje
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Vsi pametni in vsi s penastimi usti okoli, da bi si pred gobcanjem ogledali, kaj nekdo dejansko ponuja, to je pa pretežko. Važno je bruhat in pljuvat čez vse in s tem samo dokazovati svojo zabitost.Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Evo, da se ne boš preveč utrudil:
http://www.strajnar.si
Pa zastonj servisiranje svojega avta, pa od žene in ceneje od prjatlov.Citat:
Uporabnik Matko pravi:
samo nekaj od njih:
- material (vgrajeno blago, voda, elektrika,)
- storitve (zavarovanje, internet, komunala, najemnine, licence...)
- amortizacija opreme
- strošek dela (plača, prevoz, malica, regres,...)
- finančni odhodki (obresti kreditov...)
Nekateri so fiksni, drugi variabilni.
Detalji so seveda odvisni ali je s.p. ali d.o.o., so zaposleni ali ne,...
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
In kaj tocno ponuja?
V vaše originalno ohišje DPF filtra vstavimo športni vložek filtra DPF.
ŠPORTNI DPF FILTRI so visoko propustni, saj zadržijo 50% PM delcev. Originalni filtri zadržijo 99.7% PM delcev.
cak..... cak.....
Trdni delci (PM) predstavljajo zaradi svoje velikosti, zgradbe in sestave veliko tveganje za človeško zdravje. Dosedanje raziskave so dokazale, da prekomerna izpostavljenost izpuhu dizelskih motorjev povzroča povišano tveganje za pojav pljučnih bolezni, še posebej raka, poškodb kardiovaskularnega in živčnega sistema.
?
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Ce je tvoj sin star 18 in si ga ti imel pri 18ih, tebe tvoj oce pri 18ih in njega tvoj nono pri 18, potem je nono sedaj star 72 let. Ce ste vsi rojevali pri 20ih potem je star 80. In ti mu vozis gume menjat?Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Za tem kar sem napisal stojim 100%. V doticni avtohisi sem kupil v 8 letih dve vozili v vrednosti cca. 60.000€ in enega za sina v vrednosti 15.000€. Vse avte pri njih redno servisiram in ne tezim s popusti. Je pa res, da sem do sedaj se vedno dobil brezplacno nadomestno vozilo.
Glede Dubrovnika; klical sem asistenco in so zeleli, da avto odpeljejo do nekega lokalnega serviserja s cimer se nisem strinjal. Na koncu so rekli, da mi lahko pripeljejo nadomestno vozilo na max. 4 dni (jaz pa se deset dni dopusta pred seboj s tem, da smo nameravali se za en dan v Crno Goro) in to Peugeot 207.
Na koncu se je zgodba razpletla kot sem napisal. Ce verjames prav, ce ne, pa tudi prav. Ne bom rekel, da ne bi mogel kje kaj privarcevati, ampak dokler imajo tak odnos mi ni zal vsakega EUR.
Aja, edino gum ne menjam in ne kupujem pri njih. Ker je moj nono vulkanizer.
No sej sem sklepal da ali si se zatipkal ali pa bo kaka smiselna razlaga =)Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Ne... Nono je imel vulkanizersko delavnico. Ze dolgo ne dela vec, ampak jo daje v najem. Se vedno pa vsi v familiji recemo, ga gremo k nonotu gume menjat. Navadno vsaj pri zimskem roku se zberemo doma na kosilo, vmes pa vulkanizer vsem nam "prislekom" zamenja gume.
Nono je tega najemnika vsel za "svojega" in nam tudi hrani gume. Vse skulaj se najbolj pase nonotu, da nas enkrat letno skupaj na kosilu dobi.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Škoda da Avtomagazin ni niti enega resnega članka namenil VW goljufiji. Razen tistih par omemb, ki so bile videti kot lastna vwjeva plačana propaganda.