MB- Prerešetan avto

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.661
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
šus devetke ima večjo moč, tokaref pa ima večjo prebojnost
a pustimo to, ne razumeš
smile-1.gif

Tud sanja se mi ne
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
azijo maš ti v svoji vukofukini. Mi se bomo od vas jugoslovanov odcepili. Upam, da čimprej....
on: en je omenjal, da če imaš mirno vest se lahko mirno sprehajaš. Ni čisto res, lahko mirno tudi fašeš kaki zablodli metek. Ob 2h popoldan je ta lokacija prekleto frekventna, polna vozil in pešcev v smeri Hoč.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.073
113
Da ne bodo na koncu ugotovili, da mu je avto z žrtvami vzel prednost in se je vslinil levo na njegov pas. Senadu se je stemnilo pred očmi in spraznil dvakrat po 8 nabojev. Dejanja se ne spomni, ko se je zavedel, je v miru počakal policijo. Psihiater bo ugotovil, da ima neko motnjo in predlaga 6 mesecev zdravljenja.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.004
6.174
113
Jugovičev je povsod preveč, še največ jih pa je po mojem spominu tam znotraj LJ ringa, an e?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Mi se bomo od vas jugoslovanov odcepili. Upam, da čimprej....

Sicer nimam nič proti vam, ampak ja..., najbolje, da ima zdaj vsak Zg. Duplek svojo državo, ker je ravno aktualno, ne?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
ksz....

Štajerska ikebana je izraz, ki izhaja iz štajerskega obmoočja, iz dela okrog Poljčan, Makol in okoliških krajev. Pomeni imeti v hrbet zabodeno večje število različnih nožev.

Jebo život bez rakije i Bosanca bez čakije

Men se zdi zelo podobno vse skupaj.

krofica

Fizikalc
24. feb 2010
376
94
28
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
...ksz...

Majstr je bojda v avto spraznil kar dva nabojnika za strelivo, pestro...

Če je res dva nabojnika v avto spraznu pa ni bil kej prida strelec
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Čim hitreje se naj pospravijo med seboj. Že celo življenje navijam za to, pa vseskozi ugotavljam, da je proces prepočasen in premalo učinkovit. Morda bi dvignili učinkovitost s tistim legendarnim Ježkovim zidom - brez line.
cheer.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.271
3.906
113
Meni ste pa zabavni ko se usajate nad enim Senadom, medtem ko imate malodane vsak mesec po goricah koline od pristnih domačinov. Takih pravih, ki so se zadnjih 60 generacij množili samo med sabo (torej pristni 100% slovenci - pol možganov je skurila genetika, ostalo polovico pa alko). Pa ne ciljam na štajerce, ampak slovence na splošno. Razlika je samo ta, da južnjak udari po drugih, slovenec pa po svojih, če ne sorodnikih pa sosedih.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Razlika je v tem, da je Senadov za sedaj se vedno precej manj kot Janezov, ampak v crni kroniki se pa Janezov kar dobro drzijo.
To pa ni zabavno.
Drugace pa juznak pogosto udari po svojih. Itak imajo neporavnane racune iz kakega posla, k iga navadno sklepa ravno s svojimi. Ne vem zakaj se ti zdi, da ne?

jello

Guru
22. sep 2008
10.271
3.906
113
Sem jasno napisal kaj pomeni "svojih". Torej sorodnikih in sosedih, ne sonarodnjakih.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
No biznise se vedno delajo v veliko primerih s sorodniki. Sorodstvo tam doli je tako ali tako sirse kot pri nas. In tako padajo tudi sorodniki.

Ostane pa se tisto, kako si Senad deli enakovredno crno kronik z Janezom, ceprav jih je v Sloveniji se vedno veliko manj?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Koga boli k.... kaj je po narodnosti. Sranje delajo vsi in to povsod. Iskanje nekih butastih izgovorov v smislu, da domač človek ne bi tega nikoli naredil je samo slaba tolažba.

To je bil hladnokrvni umor in naj gre sedet. Ne glede a je šiptar, musli, janez ali kaj tretjega. A je res treba kazat omejenost na vsakem koraku, že tako vam seka nadpovprečno v dnevnem življenju. Bolj žalostno je, da ga je ženska prijavila za posedovanje večje količine orožja, možakar je bil pa na prostosti. Drugače bi jih tudi ona fasala pa je ni našel.