MB- Prerešetan avto

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.072
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:Če ste imeli tako v Šiptariji, še ne pomenii, da je bilo drugje tudi tako,vsaj v bolj civiliziranih krajih.
Ni treba žaliti, če ne veš s kom govoriš. Ampak verjetno sem naletel na nekoga iz "civiliziranih" krajev, kjer je žaljivka prva stvar, ki mu pade na pamet in kultura dialoga nekaj, kar še ni jemal. Saj ne zamerim takim. Pač niso imeli priložnosti v življenju, da se naučijo kulturnega sporazumevanja.
Moj rojstni kraj je bil in je v Sloveniji. In prepiri in pretepi so bili marsikje po Sloveniji, včeraj denimo z nožem v Ajdovščini. Žrtve pa tudi, ker so bili nekdaj kleni dedi, ki so v prepiru s prvim udarcem ubili drugega. Z golo roko. Žal en tak primer poznam. Oziroma vsaj tistega sem poznal, ki je umrl.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No v glavnem je Softi še med nami in ne v čuzi.
Sem se že zbal za njega ob pred včerajšnjem incidentu

Citat:
»Zaprite me, vse priznam!« S temi besedami se je 54-letni Senad Softiæ mirno predal. Še službo je pustil, da bi se lahko maščeval nekdanji družici, ker ga je izdala policiji.
evil.gif

Ko je Senad Softiæ v sredo opoldne sedel za volan svojega avtomobila citroën grand picassoja, je imel v glavi peklenski načrt. Že mesece je namreč po Mariboru in okolici na vse pretege iskal 51-letno nekdanjo ženo Rasimo, s katero se je poročil davnega leta 1986 v Črni gori. Zakonca sta konec letošnjega junija na mariborskem sodišču razvezala zakonsko zvezo. Povod naj bi bilo nasilje, ki naj bi ga Senad zganjal nad svojo ženo. Tako je maja lani policija posredovala na domu Softiæevih in Rasima naj bi preiskovalcem med drugim razkrila, da mož v posebej prirejenem prostoru v zidu skriva skriva cel arzenal orožja.

bonk.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:Če ste imeli tako v Šiptariji, še ne pomenii, da je bilo drugje tudi tako,vsaj v bolj civiliziranih krajih.
Ni treba žaliti, če ne veš s kom govoriš. Ampak verjetno sem naletel na nekoga iz "civiliziranih" krajev, kjer je žaljivka prva stvar, ki mu pade na pamet in kultura dialoga nekaj, kar še ni jemal. Saj ne zamerim takim. Pač niso imeli priložnosti v življenju, da se naučijo kulturnega sporazumevanja.
Moj rojstni kraj je bil in je v Sloveniji. In prepiri in pretepi so bili marsikje po Sloveniji, včeraj denimo z nožem v Ajdovščini. Žrtve pa tudi, ker so bili nekdaj kleni dedi, ki so v prepiru s prvim udarcem ubili drugega. Z golo roko. Žal en tak primer poznam. Oziroma vsaj tistega sem poznal, ki je umrl.
Kaj te žalim? samo povem ti, da v tistih krajih, kjer sem odraščal, taki odnosi, kot si jih ti opisal, niso bili ravno v navadi. Pa tudi tukaj, kjer živim že lepo število let, se take stvari ne gredo (gremo)..tako, da mi je na misel prišla Šiptarija, pa še kakšen drug bolj zabačeni kraji-ker tam pa so se in še dogajajo take stvari, kakršne v civiliziranem svetu nimajo prostora.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
gatto, v prestolnici je par let nazaj nekdo do smrti pobil enega (s pestmi) zato ker je delal nered v lokalu. pa tudi pretepi niso taka huda izjema (se kleni slovenci stepejo pač ker drugače ne znajo rešit nesoglasij)...

in če bi to bilo samo v zabačenih krajih diskoteke po lj ne bi potrebovale varnostnikov
wink-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.532
5.072
113
Eto, nov dan, nov pretep. Najprej tip tepel žensko, potem sta jo dva branila in tepla prvega, na koncu je pretepeni enkrat mahnil drugega, da je obležal. Vsaj tako piše.
vir
Če je kdo bil zraven, bo vedel, kaj je res.