Mazejeva se želi posloviti z Murko sceno

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

vomedo

Pripravnik
9. dec 2016
168
10
18
Prav privoščim tistim na strani Maze, da ju z Massijem osebno spoznajo. Se moraš potrudit, da najdeš večje idiote v SLO. No, predvsem Massi in njegov fetiš, Tina je itak njegova marioneta.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi: In ja zaradi TM bo sigurno 30% več gledalcev na sobotni tekmi, ki je že tradicionalno slabo obiskana, vendar žal večina od njih "voluharjev" z zastonjskimi (sponzorskimi) kartami!!!

Za to, ali bo Tina vozila ali ne mi je sicer vseeno, takale udrihanja čez sponzorje in njihove goste mi grejo pa na k... Ja, seveda pridejo s sponzorskimi kartami. Saj jih sponzor plačal. Od kod pa misliš da pride tisti miljonček za proračun, ki si ga omenil? Samo od prodanih vstopnic?
Ne boš verjel, ampak praktično vsak sponzorski paket vsebuje XX transparentov XX omemb XX na materilalih XX tega XX onega in na koncu tudi XX vstopnic. In ja, valjda bo nekdo z njimi na tekmo prišel. Sponzorji jih dostikrat uporabijo za razvajat poslovne partnerje (ali pa zaposlene). Taveliki, ki imajo svoj VIP, ga tudi zato postavijo. Ali naj bi bil po tvoje prazen?

Pozoren bralec je ugotovil, da govorim o tistih potencialnih +30% gledalcev. Ker slučajno precej dobro vem kako gre to pri nas, vztrajam na svoji trditvi.

Vwm, o katerih 30% si govoril. AMpak vseeno trdim, da je gledalce s sponzorskimi kartami razglašat za voluharje pač neumestno in kaže na nepoznavanje sponoriranja. A misliš, da bo sponzor vrgel karte stran in gosrtom rekel, naj si jih kar sami kupijo?
In ja, ni redko, da dobim kake sponzorske karte (smo dostikrat sponzorjih kakega eventa). Če se mi zdi res zanimivo, grem 100%, drugače pa se zna zgodit da karte vzamem, pa vseeno ne grem, ker pač pride kaj zanimivejšega vmes.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Ravno gledam posnetek, odvetnik je rekel: "nikoli ni bilo govora o 90k €"

V mailu pa pise da bi pac sponzorji in potem jih nasteje dali po 15k, to nanese 90k € tako da ze tukaj se je grdo zlagal.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Btw., na enega prej: kaj pa je ta Massijev fetiš?

In nato: čeprav je Massijevo pisanje do neke mere odprto za interpretacijo, saj slo ni njegov materni jezik, je ta kljub temu boljša kot Tinina angleščina. Ampak moja interpretacija je, da 'cca. 15k eur vse skupaj' ne pomeni 90k.

Nekdo na SZS je ali nepismen ali manipulatorski ali pa oboje.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.409
5.685
113
dejstvo je da je treba podjebavat iz smeri SZS če je nekdo uspešen. Vedno je lahko svoj dres vozla. A zdaj pa kr pogoj reprezentančni.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.191
1.198
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:

V mailu pa pise da bi pac sponzorji in potem jih nasteje dali po 15k, to nanese 90k € tako da ze tukaj se je grdo zlagal.

To pa v mailu pač ne piše. Nikjer ne piše PO 15K, naštetih je par (niti ne 6) sponzorjev in nedoločno omenja 15K. Iz maila se pač ne da sklepat, a je mišljeno vsak po 15 ali 15 skupaj. Meni sicer bolj zveni na 15 vsak, ni pa nujno. Ampak da zveza začne o 90K govorit na podlagi takega maila, ne da bi prej razčistila in dobila črno na belem kakšne so zahteve, je bedasto - sploh, ker je ta mail en zmazek (z jezikom na nivoju zelo zgodnjega osnovnošolca) z neko idejo o nekem denarju. Nobene zahteve, še celo nekega vsaj jasnega predloga, kaj bi kdo dal in dobil, ni noter. Samo predlog, da Tina dobi nek denar (ali 15 ali 90) in da on reklamira Lisico.
Na podlagi takega zmazka neko afero kuhar je debilno. Se pač napiše nek odgovor, se usede, pogovori, najde rešitev, ali pa reče ne, ni šlo, nismo prišli skupaj, in je to pač to.

I

Izbrisan uporabnik #488

Povsem določno je napisano.

VSAK sponzor na dresu da da sigurno 15k.

Idi, vzemi njen dres x15k.

-2, ker z enim se je sam zmenil, z drugim pa nateg ne gre skozi

Dejstvo je, da hoče oplenit poslovilno.

Pravi šampion pride med ljudi, navijače tudi gratis, se poslovi in reče srečno...

Tu se vidi, da z Massijem nimata nobenih manir in da Mazejeva ni človek.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Fetis gor dol... raj kes Tini, Massiju kot pa pijavkam na zvezi. Vse kar znajo je diskreditirat druge in skrbet za svoj polozaj, za rezultate se jim sladko jebe. Se vidi po Mazecki, Majdicki, zdaj tudi Ilki. Kar se tice zveze je vse zgreseno in samo pranje dnarja. Ampak kavcarji itak vejo, sami specialci pametni :p

vomedo

Pripravnik
9. dec 2016
168
10
18
Če bi novice bral preko medijev a la 24ur, bi enako pisal kot ti.

Citat:
Uporabnik tony pravi:
Btw., na enega prej: kaj pa je ta Massijev fetiš?

Podjebavanje s svojim prav in delanjem se pomembnega.

Nazadnje urejeno:

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Seveda je dolocno napisano

Da da vsak sponzor 15.000
Tist sigurn pa se nanasa, da je sigurn se kaksnega sponzorja pozabo napisat in seveda naj bi se 15.000 mnozilo vec kot jih jeon uspel nastet.

Ma naj si Tina organizira svojo poslovilno tekmo z vsemi povabljenimi/pozabljenimi smucarskimi zvezdami in naj vozi nasemljena v vse njene sponzorje posebej.

Nekaj smucarjev je ze organiziralo tak poslovilc,

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:

To pa v mailu pač ne piše. Nikjer ne piše PO 15K, naštetih je par (niti ne 6) sponzorjev in nedoločno omenja 15K. Iz maila se pač ne da sklepat, a je mišljeno vsak po 15 ali 15 skupaj. Meni sicer bolj zveni na 15 vsak, ni pa nujno. Ampak da zveza začne o 90K govorit na podlagi takega maila, ne da bi prej razčistila in dobila črno na belem kakšne so zahteve, je bedasto - sploh, ker je ta mail en zmazek (z jezikom na nivoju zelo zgodnjega osnovnošolca) z neko idejo o nekem denarju. Nobene zahteve, še celo nekega vsaj jasnega predloga, kaj bi kdo dal in dobil, ni noter. Samo predlog, da Tina dobi nek denar (ali 15 ali 90) in da on reklamira Lisico.
Na podlagi takega zmazka neko afero kuhar je debilno. Se pač napiše nek odgovor, se usede, pogovori, najde rešitev, ali pa reče ne, ni šlo, nismo prišli skupaj, in je to pač to.

Citiram iz maila: ''Moj predlog je da da vsak sponzor ki je na dresu: Petrol,Amicus,Nlb,Argeta... sm koga pozabil sigurno 15.000€''

Jaz to razumem, da da vsak sponzor 15k

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik vomedo pravi:
Prav privoščim tistim na strani Maze, da ju z Massijem osebno spoznajo. Se moraš potrudit, da najdeš večje idiote v SLO. No, predvsem Massi in njegov fetiš, Tina je itak njegova marioneta.

Niti si ju ne želim spoznati. Tina Maze, Massijeva marioneta ali ne, je najbolj vsestranska smučarka vseh časov....in? Lahko to zanikaš? Njena osebnost kle sploh ne igra vloge. Če sem pa pošten, pa raje spoznam Massija in Tino, kot pa katerokoli pijavko iz SZS. Bo šlo zdej?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Mojih 5 centov: Ja, Tina je vrhunska smučarka, najboljša v naši zgodovini in zato kapo dol. Po drugi strani pa verjamem, da je zelo ''posebna'' punca s katero je verjetno tezko, da o Massiju ne govorim. Se mi je pa vseeno malo zasrala s tem njenim ''premorom'' in odločanjem ali bo nadaljevala kariero ali ne pri svojih letih. Sedaj bi se rada poslovila in še iztržila dober denar kolikor ga lahko... Ne vem, verjetno bi tudi sam poskušal poskrbeti za svojo rit a ne.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Seveda je dolocno napisano

Da da vsak sponzor 15.000
Tist sigurn pa se nanasa, da je sigurn se kaksnega sponzorja pozabo napisat in seveda naj bi se 15.000 mnozilo vec kot jih jeon uspel nastet.

Ma naj si Tina organizira svojo poslovilno tekmo z vsemi povabljenimi/pozabljenimi smucarskimi zvezdami in naj vozi nasemljena v vse njene sponzorje posebej.

Nekaj smucarjev je ze organiziralo tak poslovilc,
Mogoče ji bojo pa Avstrijci organiziral tekmo, sam tam se ne bo treba je.bat z imbvecili in pijavkami. Tam Tino spoštijejo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Pa zarad mene naj ji Dubaj organizira zadnjo tekmo in ji plača 345.000 kamel pa naj ji dajo svojo vrtino za nafto. Smučala je zase, sicer se ne spoznam toliko na to ampak domnevam, da v mlajših selekcijah je koristila ugodnosti, ki so ji jo dajali pri SZS (treninge, karte, prevoze - ja vem, da je vseeno veliko na starsih). Zaslužila je veliko denarja v karieri in ji privoščim, sedaj pa ne vem zakaj je potrebno še to stiskanje zadnjih kapljic. Je pa tudi res, da je SZS odreagirala napačno. Šli bi do sponzorjev, rekli kaj je predlagal Massi in potem lepo rekli Massiju, evo dobili boste 645€ za toliko smo se zmenili, ne pa da gre zadeva takoj v javnost.

vomedo

Pripravnik
9. dec 2016
168
10
18
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:Niti si ju ne želim spoznati. Tina Maze, Massijeva marioneta ali ne, je najbolj vsestranska smučarka vseh časov....in? Lahko to zanikaš? Njena osebnost kle sploh ne igra vloge. Če sem pa pošten, pa raje spoznam Massija in Tino, kot pa katerokoli pijavko iz SZS. Bo šlo zdej?

Ne morem, res je. Ni pa enako nekoga spoznati in nekoga osebno pozanti, delati na enakem na terenu, imeti dialog, kjer ti ta [cenzura] jebe vse po spisku, ko mu poveš nazaj pa izgine.

Kaj bi naj šlo?

P.S. s SZS osebno nimam nič.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi: In ja zaradi TM bo sigurno 30% več gledalcev na sobotni tekmi, ki je že tradicionalno slabo obiskana, vendar žal večina od njih "voluharjev" z zastonjskimi (sponzorskimi) kartami!!!

Za to, ali bo Tina vozila ali ne mi je sicer vseeno, takale udrihanja čez sponzorje in njihove goste mi grejo pa na k... Ja, seveda pridejo s sponzorskimi kartami. Saj jih sponzor plačal. Od kod pa misliš da pride tisti miljonček za proračun, ki si ga omenil? Samo od prodanih vstopnic?
Ne boš verjel, ampak praktično vsak sponzorski paket vsebuje XX transparentov XX omemb XX na materilalih XX tega XX onega in na koncu tudi XX vstopnic. In ja, valjda bo nekdo z njimi na tekmo prišel. Sponzorji jih dostikrat uporabijo za razvajat poslovne partnerje (ali pa zaposlene). Taveliki, ki imajo svoj VIP, ga tudi zato postavijo. Ali naj bi bil po tvoje prazen?

Pozoren bralec je ugotovil, da govorim o tistih potencialnih +30% gledalcev. Ker slučajno precej dobro vem kako gre to pri nas, vztrajam na svoji trditvi.

Vwm, o katerih 30% si govoril. AMpak vseeno trdim, da je gledalce s sponzorskimi kartami razglašat za voluharje pač neumestno in kaže na nepoznavanje sponoriranja. A misliš, da bo sponzor vrgel karte stran in gosrtom rekel, naj si jih kar sami kupijo?
In ja, ni redko, da dobim kake sponzorske karte (smo dostikrat sponzorjih kakega eventa). Če se mi zdi res zanimivo, grem 100%, drugače pa se zna zgodit da karte vzamem, pa vseeno ne grem, ker pač pride kaj zanimivejšega vmes.

Ne vleči se ven, ker sem predolgo pri "koritu" organizacije in točno vem o čem pišem.

Pa še enkrat o sistemu tekem FIS: v okviru FIS tekem lahko tekmuje tekmovalec prijavljen od nacionalne zveze - pri nas je to SZS. Tina je državljanka Slovenije in jo FIS vodi kot Slovenko. Da jo pretumbajo med Avstrijce, Italijane, Kambodžo če hočete mora dobiti odobritev matične zveze (za OI pa ji še to ne pomaga). Če so za enega Glebova rabili dve leti, oz. eno polno sezono, da so ga spustili k Rusom, si lahko predstavljate, da Tina ne more računat na nastop na FIS tekmi pod drugo zastavo še nekaj let - in prav je tako!

Okoli drugega pa se ne mislim več opredeljevat, sem že povedal svoje mnenje o njeni poslovilni tekmi. Komu se še mora dokazovat?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Mogoče ji bojo pa Avstrijci organiziral tekmo, sam tam se ne bo treba je.bat z imbvecili in pijavkami. Tam Tino spoštijejo.

Super, kr naj jo povabijo. Mogoce bo celo Anna prsla in dala 15k€, da bo lahk polek
cheer.gif

Ma koga pa sploh zanima zenska smucarija, kamokoli ena osabna bivsa smucarka

Jas nisn kupo nicesar, ce se je ona v reklami pojavla (teekane, milka,...), iz principa

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ksz

Do sedaj sem Tino Maze cenil, spoštoval in občudoval. Od tega trenutka pa se mi je konkretno zasrala ...