Ne vem no, jaz gledam na tole kot na obicno sluzbo. Kdo bi delal danes zastonj? Noben ane. Res se je mal pozno spomnila na tole poslovilno tekmo pa vseeno, ce sem si sam zrihtal sponzorje in jih imam se danes, valda ne bom na tekmi nosil nekih xy sponzorjev na dresu, kaj bodo pa moji rekli? Ce ne drugega imajo vsaj kaksne kazni za krsitev pogodbe napisano ali kako nevem. Ona je leta in leta garala da je prisla do vsega uspeha in res ne vem zakaj nebi tudi zasluzila s tem tako kot se zagre. Novinarji pa tako ali tako pisejo samo bombasticne naslove, samo da se rajo vznemirja in razdvaja da bi pa preverili na obeh straneh in objektivno napisali zgodbo pa lahko samo sanjamo. Pa glede teh 90keur, sam bi na njenem mestu zahteval najmanj 200keur, ker tolk gnile zupe kot so jo skuhal na szs je niso in ne bodo nikjer na svetu v 100letih. Pa saj to sploh ni vazno, dejstvo je da ima svoje sponzorje ze leta, ca pa szs hoce da nosi napise njenih sponzorjev pa naj pac za to placajo. Je danes kaj zastonj na svetu?
Mcgiver : tvoja primerjava ni ravno na mestu, tukaj je govor o individualnem sportu ti pa govoris o ekipnem!
Mcgiver : tvoja primerjava ni ravno na mestu, tukaj je govor o individualnem sportu ti pa govoris o ekipnem!