Imaš enega bordarja iz Slovenije, ki biznisira/živi tam. Rok Flander.Da malo obudim temo. Na Mavricij letim februarja 25. Hotela še nimam izbranega, tako da če je vmes kdo bil in ima še kake druge nasvete ali predloge bom vsakega vesel. Hvala.
Ma tokrat me ne vleče na jahto z dobavitelji medicinske opreme
Saj res za tega Flandra sem pa že slišal enkrat da je tam, bom malo počekiral, hvala. Če ma pa drug še kakšne predloge pa na dan z njimi
Poročit se ne grem, grem samo dopustovat da si pregrejem stare kosti po hladni zimi. Ma saj to me moti, ker sem že bil na podobnih eksotičnih lokacijah in imam tukaj zaenkrat največji problem z iskanjem namestitve, ker so glede na cene glede na reviewe glede hrane ipd. bolj švoh, zato bi mi bilo fino iz prve roke dobiti kakšno priporočilo.Kaj, se greš poročit... tudi če ne, kake take aranžmaje poglej. ni hudič, da so v naboru hoteli na nivoju in ne kaki hostli...
Mene Mavricij sploh ni prepričal. Klasična francoska natega: mi smo najboljši, najlepši, .... na svetu.Poročit se ne grem, grem samo dopustovat da si pregrejem stare kosti po hladni zimi. Ma saj to me moti, ker sem že bil na podobnih eksotičnih lokacijah in imam tukaj zaenkrat največji problem z iskanjem namestitve, ker so glede na cene glede na reviewe glede hrane ipd. bolj švoh, zato bi mi bilo fino iz prve roke dobiti kakšno priporočilo.
Preveri ga osebno, ker mislim, da je nekaj širil dejavnost.Ma ja saj mi je morda že malo žal, ampak lej sem res obrodil že kar nekaj teh ''tropskih destinacij'' tako da gremo še to pogledat. Zato bi rad neko fajn namestitev našel. Tale Flandrov poba ma samo gostilno ne prenočišč kot vidim.
Si bil prav tukaj? Plusi, minusi?Pozabil link pripet:
★★★★★ Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa, Le Morne, Mauritius
Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa, Le Morne – rezervirajte zajamčeno najnižjo ceno! 714 ocen in 45 fotografij vas čaka na Booking.com.www.booking.com
Ja tu nekje, ampak hotel/resort je bil drugi. To je bilo 2008.Si bil prav tukaj? Plusi, minusi?