Mathias Lanzinger

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
KO smo že pri takih in drugačnih deformacijah .... kaj bi pa fantje nardil, če bi zvedel, da punca ni zmožna met otrok?

Sepravi da lahko nabijam kolko hočem in noter spuščam kolko zmorem brez najmanjšega rizika?

champagne-4.jpg

Sicer pa ne planiram met otrok. Sicer pa itak vsako z leti menjam za novejši model....

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
KO smo že pri takih in drugačnih deformacijah .... kaj bi pa fantje nardil, če bi zvedel, da punca ni zmožna met otrok?

To bi verjetno bil kar velik udarec (če bi bil jaz al pa moja neplodna), ker si oba želiva otrok. O teh stvareh začneš razmišljat in jih rešvat pol, ko se pojavjo. Verjetno se ob takšnih trenutkih (neplodnost, invalidnost, huda bolezen...) pokaže trdnost veze. Lahko pride vse na plano in si zmečeta v obraz al pa pač skupaj poiščeta rešitev.

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.608
88
48
Citat:

...kaj bi pa punce naredil, če bi zvedela, da fant ne more imeti otroka?

obstaja možnost da ji zanosi njema mama, posvojitev...je pa seveda lepo imeti svojega otroka
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
@Don Carleone

Odgovor 2.

Citat:

Preučila vse možnosti in se odločila za najbolj pametno.
Meni se to res ne zdi noben bav bav.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.768
6.755
113
pri taščici
Na srečo je noga ostala (čeprav je bila 5 mescev na nitki), ker jo je ravno tako "zasukalo" v kolenu. Na srečo sem imel jaz približno pol manjšo hitrost kot on. Raje ne pomislim kaj bi bilo ob njegovi hitrosti.

Sicer pa je veza še dobri dve leti po nesreči lepo uspevala, potem pa se je zaradi preveč težav in problemov naenkrat (ki jih nisva bila "zmožna" rešiti) sesula. Po končani vezi sem se še bolj psihično pobral (čeprav razen prvih tednov nisem bil nikdar psihično na tleh) in sem po letu in pol srečal osebo, ki me je sprejela takšnega kakršen pač sem.

MAthiasu želim srečo pri okrevanju. Če mu bo koleno ostalo, potem ne bo večje panike glede fizične gibljivosti. Zna pa biti težava, če ga bo psiha uničla. To je večji problem predvsem zato ker je bil ccelo življenje aktiven športnik in ga je nesreča doletela na višku kariere