massi pa partizani

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
berem na 24ur o nekem zmerjanju s partizani. zanima me kaj je hotel ta makaronar povedat s temi partizani?

a je kje kaj bolj podrobnega zapisanega?

masevc

Guru
2. sep 2007
3.541
906
113
da je Kunc uletaval na njegovo frekvenco, ko partizani iz zasede, med dajanjem zadnjih navodil Tini pred štartom

Nazadnje urejeno:

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Edino pravilno je reagiral. Ekipa se bori za prva mesta oni pa serjejo... Edino pravilno, da ga je napizdil!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Na 1. mesto v svetovnem pokalu. Vse ostale partizanske finte so brezveze in brez pomena. Sploh škoda temo zaradi tega odpirat.

ni škoda. spoštovanje in neka pravila so. a se bo dovolil, da vsak rožle zmerja kekca z bedancem?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Edino pravilno je reagiral. Ekipa se bori za prva mesta oni pa serjejo... Edino pravilno, da ga je napizdil!

a je pizdil, al ga je mal označil s aprtizanom, ki v makaronščini nosi en poseben prizvok.

in je še obračunaval fizično

to je teb normalno?

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:

tole je zrelo za ovadbo. policiji, JRM, širjenje nestrpnosti.

al tega nismo zmožni ker je pa le zadi Tina...

sprasujem se.gif
Članka al komentarjev?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kopiram post iz športa:

Ko sem bil letos na eni prireditvi v sklopu organizacije in, ko je šlo nekaj narobe, se je tudi glavni zdrl na marsikoga. Pa nihče ni bil užaljen, tako pač je. Zajebali smo in smo morali popraviti, šlo pa je za otvoritev dogodka pred 2.000 ljudmi. Ta človek se ne bi nikoli drl na nas, takrat je bila panika in mu je kufer dvignilo. P aje tudi letelo p**** vam ma*** in podobno. Samo , ko veš, da si zajebal, to pač požreš in popraviš.

Ta situacijo s Tino pa je še bolj ključna, glede na to kakšne podatke ji je Massi sporočal in ob kakšnem času. Valda je znoru, vprašanje pa je kaj mu je kdo nazaj rekel. Dejstvo je, da je on glavni in nima nihče kaj za jezikat.

P.S.: seveda pa se strinjam, da gre za težak in poseben karakter, ampak tako pač je. Najboljši izstopajo in so po večini takšni, od glasbenikov pa do slikarjev.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.544
113
potemtakem je marsikater tvoj post tu gor zrel za ovadbo. Ne ga srat no.

Gverila ni obstajala le na obmocju balkana in partizani so bili gverila. In uporaba reka "ko partizani iz zasede" je pac opis in ne sirjenje nestrpnosti. Partizani so dejansko tako delovali. Saj tudi TO leta 91 je v veliko primerih tako delovala. Pac so bili gverila, drugace sploh niso mogli delovat.

Je pa uporabil tak izraz, nc hudega....ni potrebe po paranoji.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa kje je vam..ponios..samospoštovanje

dere s elahko k žival
jebe mi lahko janšo u vse luknje..pa jankoviæa tut

sam da mi pa začne z nekimi fašističnimi..

a vi ne vidite nagnusnoti dejanja?
se prodate za rezultat tine?

vam lahko nekdo hebe preserna, ker je prvi v smučkanju?

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:

a je pizdil, al ga je mal označil s aprtizanom, ki v makaronščini nosi en poseben prizvok.

in je še obračunaval fizično

to je teb normalno?

Po vsej verjetnostni tut Kunc ni bil tiho! Ampak kaj je drugorazredni Kunc rekel je nepomembno važno je samo kaj je rekel Massi, anje. Sori, če Jurček lahko pretepa in ***** na vse, ko je pijan po lokalih in noben nič ne reče, kaj šele sanja o ovadbi,po drugi strani Massi ne sme nobenemu nič rečt, ko se borijo za prva mesta v svetovnem prvenstvu in jim zraven iz fovšije serjejo... Kako točno je pa bilo pa tudi ti najbrž ne veš, mogoče ga je pa Kunc zmerjal s čim drugim in mogoče je še celo Kunc začel s prerivanjem?

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa kje je vam..ponios..samospoštovanje

dere s elahko k žival
jebe mi lahko janšo u vse luknje..pa jankoviæa tut

sam da mi pa začne z nekimi fašističnimi..

a vi ne vidite nagnusnoti dejanja?
se prodate za rezultat tine?

vam lahko nekdo hebe preserna, ker je prvi v smučkanju?

Dihi, dihi.... Ko bi na protestih tko vpili in bli tko zavzeti
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.