Masažna kad, da ali ne

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Imamo Kolpa-san z vsemi možnimi dodatki (zračna in vodna masaža, magnetna terapija, dogrevanje vode, luč, regulacije... ni da ni, 4,5k€
bonk.gif

Moj nasvet je - daj not navadno banjo brez fensi dodatkov, ki jih itak ne boš uporabljal in se ti bodo samo kvarili.
Če bi se pa rad duval pred kolegi, je pa 1k€ itak premalo za bano.
grin1.gif

tej objavi prištej še moj glas...

brezveze... stran vržen denar!

navadna tuš-kad je zakon. za razvajanje 1x na mesec je pa ceneje it v kake terme ali zdravilišče...

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Kot že mnogokrat mi je tudi danes masažna banja pomagala pri odpravi mačka. Zjutraj takoj pod tuš in nato v banjico za 15 minut in si kot nov
zmaga.gif

podjetnik2000

Zelenc'
26. jun 2009
12
0
1
Pri nas jo uporabljam že tretje leto. Po mojih izkušnjah je najbolj važno, da ima ogrevanje vode in samočistilni sistem za šobe. Imeli smo najprej eno iz Merkurja, ki je sicer fino zgledala, vendar smo jo prodali po pol leta, saj se je v nekaj minutah voda tako ohladila, da si moral non stop dotakati vročo, mrzlo pa puščati ven.

Potem smo kupili drugo kad. Sicer je bila spet težka odločitev, ker je bila spet ugodna cena in nas je bilo strah, ker ni bilo niti ene na vpogled. Ker je bila funkcijko res top, smo se kar odločili. Je večji model 1790x1290, za vde osebi, prva liga. V uporabi je vsaj enkrat tedensko in kar se mene tiče, masažne kadi ne bi zamenjal za navadno za nič na svetu.

Ima pa ta samočistilni sistem, ki pač po uporabi sam očisti šobe in črpalke, ko daš v njo kakšne dišave in dogrevanje vode, tako da ves čas ohranja temperaturo. Zakon.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.181
7.045
113
Si pa precej omejen podjetnik da gres z namenom reklame odgovarjat na temo iz leta 2007.