Masaker v Srbiji

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.358
3.046
113
Lublana
Obišči stran

Jaz sem bil pa do zdaj prepričan, da se take stvari dogajajo samo pri neumnih američanih zaradi njihovega zakona o posedovanju in nošenju orožja.
confused-1.gif
Tu zdaj nekaj ne štima

mistique

Guru
16. jun 2009
14.172
1.961
113
Emona / Carnium
Komu ne štima? Si zamudil desetletje vojne na območju bivše juge? Folk je oborožen dol, sistem je totalno v kur*u, dokler si zdrav (tako in drugače) si lahko vesel,...

Američani so pa indoktrinirano cepljeni na orožje. Saj so tudi na hitro prehrano. And they're coming to get ya
evil.gif

EDIT: ne da nekaj ne štima ampak NIČ ne štima

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:

Jaz sem bil pa do zdaj prepričan, da se take stvari dogajajo samo pri neumnih američanih zaradi njihovega zakona o posedovanju in nošenju orožja.
confused-1.gif
Tu zdaj nekaj ne štima
Vse štima: Srbija je na 5. mestu svetovne lestvice število orožja/prebivalca. Kar pa seveda ne pomeni, da se vse družbe z orožjem pobijajo - pred Srbijo je namreč Finska, zdi se mi, da tudi Kanada.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja, obe državi imata poseljenost 5 prebivalcem na kvadratni kilometer. da fentaš soseda rabiš pol ure. v tem času se kri že ohladi..pa povprečne temperature so tut nizke.

tko da...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
model je naredil dobr kar je začel.

ostalo je pa za nekomentirat.

Dobro pri vsej stvari je tudi to, da je sranje naredil doma, ne pa kje v Evropi...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no..to je vredno debate. verjamem, da bi bilo marsikje na kupu 13 bolj primernih tarč.

ampak ne bi o tem. samo dejanje ni ok. jaz sem govoril o dovršenosti dejanja.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
model je naredil dobr kar je začel.

ostalo je pa za nekomentirat.

Dobro pri vsej stvari je tudi to, da je sranje naredil doma, ne pa kje v Evropi...
Zakaj? Zame osebno je enaka tragedija ali umre nekdo v Sudanu, Srbiji ali Sloveniji. Vsi smo homo sapiensi.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Ali je mozakar uporabljal dusilec? Ker pok je tako mocen da bi lahko kdo kaj posumil, da nekaj ni v redu.

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Na TTX pišejo, da se je že zbudila in je stabilna. Rambo pa se zaenkrat še ni zbudil. Najbrž si je preluknjal svoj čelepoš in tisto, kar je bilo v njem.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
včer je bilo rečeno, d aje žena umrla in je 14 žrtev..in d ane bo mogla povedat kaj je zadaj

danes gospa govori.

pač novinarji k novinarji

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Se pa spet lepo kaže kako je svet amerikaniziran..., danes nikjer več nič o tej tragediji na portalih, ne na naših, ne hrvaških, da o EU portalih niti ne govorim.

Ko jih pa Hill Billy enih 15 sname je pa to "Breaking news" 1 teden tudi v EU.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ja mene je zadel. vsi moji čefurski radii danes vrtio mozarta, renesancno in barocno klasiko v instrumentalu. to sem pogruntal po 4 urah poslisanj dveh psotaj. prizgal sem eno..haha..ker amuzka, dal drugo..poslusal dve ur ek sem dojel, d aneki ni ok..dal tretjo..poslusal vreme in potem se dve uri istega..no..okol kosila sem dojel, d aneki ni ok.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Se pa spet lepo kaže kako je svet amerikaniziran..., danes nikjer več nič o tej tragediji na portalih, ne na naših, ne hrvaških, da o EU portalih niti ne govorim.

Ko jih pa Hill Billy enih 15 sname je pa to "Breaking news" 1 teden tudi v EU.

Slabo ti pratiš svoje jarane:

B92

Beograd -- Vlada Srbije proglasila je današnji dan za Dan žalosti posle tragičnog događaja u mestu Velika Ivanča, kada je ubijeno 13 osoba, navedeno je u saopštenju.

Od danes:

Smrtonosni trag masovnog ubice: Kako je Ljubiša Bogdanoviæ zatro pet porodica

331149_put-ubitstva-vertikala_ff.jpg

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
b92 piše, da naj bi se mu odpeljalo, ker je sin hodil s "kurbo",kar je bila sramota za celo žlahto.