Masaker v Srbiji

mistique

Guru
16. jun 2009
14.172
1.961
113
Emona / Carnium
Ja, sej v bistvu sem o tem govoril.
Zna bit, da so vezo s "kurbo" vsi podpirali za njegovim hrbtom, dokler se ni tastar, kot kreposten, pošten in časten človek, odločil, da pokaže kaj si misli o vsej "kurbariji".

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.138
11.222
113
pa celo vas spucal..še vedno mi ni jasno, da se raja ni zbudla, pa da imajo vsi odklenjene bajte... zdaj se bodo očitno malo bolj zaklepali.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne, ti se ne bodo zaklepal

drgač pa pol srbije je odklenjene.
v 80-tih, k se je v sloveniji vse zaklepalo so v beogradu bili avti odklenjeni, kolesa odklenjena. no, danes v beogradu ni tko, na periferiji pa je. bajte odklenjene, ključi v avtih, traktorjih, štale odklenjene itd itd

mistique

Guru
16. jun 2009
14.172
1.961
113
Emona / Carnium
Čast in ugled sta na vasi glavni prioriteti. Zato se grde zadeve dogajajo večinoma za štirimi stenami. Po štengah je padla pa take fore. Kle je pa majstr reku: "ona kurva je sramota za celo selo i šire!" in zadeve uredil po svojih standardih.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pa celo vas spucal..še vedno mi ni jasno, da se raja ni zbudla, pa da imajo vsi odklenjene bajte... zdaj se bodo očitno malo bolj zaklepali.

Če greš brat kronologijo strelskega pohoda, je napisano, da je že ženska iz tretje hiše klicala, jo je ustrelil ravno, ko je govorila s policijo.
Pri eni od naslednjih hiš je gospodarja ustrelil na dvorišču, ko mu je skušal vzeti pištolo, njegovo ženo je pa na vhodnih vratil počil.

ljudje so se zbudili, a je bil morilec žal spretnejši...

Odklenjeno imajo pa dol po vaseh vsi, pri njih je ena vas = ena družina. Medsebojno zaupanje je na visoki ravni.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ena vas en adružina..blo, dokler niso izumili čletnike pa partizane
pa dokler ni tito...

pustimo politiko. model je bil odločen. to je vodilo k izkupičku

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
po srbiji pa nosi luna

V strelskem pohodu, ki je pretresel Balkan, je med drugimi ubil tudi lastnega sina in dve leti starega dečka. Policija je še odkrila, da so bili vsi umorjeni, medtem ko so spali.