Ne priznavaš obstoja gejevCitat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ti si se tukaj zdej nasral z mislijo da nasportujem zaradi geyev, jest jih itak ne priznavam in jih nikol nebom.
Ne priznavaš obstoja gejevCitat:
Ti si se tukaj zdej nasral z mislijo da nasportujem zaradi geyev, jest jih itak ne priznavam in jih nikol nebom.
Citat:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
To bo veselica ko bo otrok odrastel in se zavedal, ko bo zvedel kaj sta mu 2 pedra naredila, vsilila starsevstvo dveh pederchin
Daleč največ slabega mu boste naredili ti in tebi podobni.
Daj, bodi Jack pa povej po pravici.
Kaj te pravzaprav moti?
Bo tvoj mali svet za en sam promil drugačen zaradi tega, ker imata Žitnik in oni drugi otroka?
Česa te je dejansko strah?
Pametujes ti ki predvidevam si imel mater. Torej si imel veliki svet, ta otrok bo imel pa malega.
Enako, kot če bi ji plačala sajkek in njegova žena.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Bi imel kaj proti, da bi dva zavaljena pedra plačala tvoji hčeri za otroka - tvojega vnuka?
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Če pa se že spuščava v to...
Res sem imel mamo, mi je pa zato v zelo rani mladosti umrl oče.
Ker se mama ni ponovno poročila, sem živel v majhni, po tvoje nenormalni družini. Najbrž tu tiči tudi vzrok, da za razliko od tebe priznavamgeje.
Narava? Pa saj veš, da v naravi najdemo vse sorte spolnih izprijenosti?Citat:
E vidis pa smo tam, ti si imel neko izkusnjo in zato se tukaj oglasas subjektivno. Jest pa pisem objektivno in moj zakon je narava.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
bom še ti jaz dal eno resno vprašanje..
Bi imel kaj proti, da bi dva zavaljena pedra plačala tvoji hčeri za otroka - tvojega vnuka?
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Narava? Pa saj veš, da v naravi najdemo vse sorte spolnih izprijenosti?Citat:
E vidis pa smo tam, ti si imel neko izkusnjo in zato se tukaj oglasas subjektivno. Jest pa pisem objektivno in moj zakon je narava.
Citat:
Kakšno je potem tvoje mnenje o posvojitvah? In umetni oploditvi?
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Ja, ti pišeš objektivno in tvoj zakon je narava, obenem pa ne priznavaš gejev.
A ti sploh kdaj prebereš, kakšne traparije pišeš?
Samo ne štekam, kakšno dodano vrednost naj bi otroku prinesla 'mama in oče' - pomoje otroku dodano vrednost prinese to, da so ljudje, ki ga vzgajajo, normalni. to pa nima veze s spolom.Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Ja, moje mnenje, ne pravilo. Pravila so itak pisana tako, da odgovarjajo določenemu krogu "kliantele".
... recimo, da je tole začetek kaosa ...
Citat:
Samo ne štekam, kakšno dodano vrednost naj bi otroku prinesla 'mama in oče' - pomoje otroku dodano vrednost prinese to, da so ljudje, ki ga vzgajajo, normalni. to pa nima veze s spolom.Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Ja, moje mnenje, ne pravilo. Pravila so itak pisana tako, da odgovarjajo določenemu krogu "kliantele".
... recimo, da je tole začetek kaosa ...