Mark Žitnik in partner Rok ponosna na sinčka Trist

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ti si se tukaj zdej nasral z mislijo da nasportujem zaradi geyev, jest jih itak ne priznavam in jih nikol nebom.
Ne priznavaš obstoja gejev
confused-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Bom vprašal drugače...

Bi imel kaj proti, če bi tvojo hčer odpeljali cigani in bi pri 12-ih rodila?

Ne vem, zakaj se ti zdi to bolano, saj je del vsakdanjika...

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
To bo veselica ko bo otrok odrastel in se zavedal, ko bo zvedel kaj sta mu 2 pedra naredila, vsilila starsevstvo dveh pederchin

Daleč največ slabega mu boste naredili ti in tebi podobni.

Daj, bodi Jack pa povej po pravici.
Kaj te pravzaprav moti?
Bo tvoj mali svet za en sam promil drugačen zaradi tega, ker imata Žitnik in oni drugi otroka?
Česa te je dejansko strah?

Pametujes ti ki predvidevam si imel mater. Torej si imel veliki svet, ta otrok bo imel pa malega.

V bistvu sploh ni pomembno, kaj sem imel in česa nisem imel jaz.
Če pa se že spuščava v to...
Res sem imel mamo, mi je pa zato v zelo rani mladosti umrl oče.
Ker se mama ni ponovno poročila, sem živel v majhni, po tvoje nenormalni družini. Najbrž tu tiči tudi vzrok, da za razliko od tebe priznavam
crazy1.gif
geje.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Dej, a ti to resno sprašuješ?

Če se res ne delaš norca, potem ja, imel bi proti.
Zdaj me pa prosim razsvetli, kaj si poskušal prikazati / dokazati s to nebulozo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
bom še ti jaz dal eno resno vprašanje..

Bi imel kaj proti, da bi dva zavaljena pedra plačala tvoji hčeri za otroka - tvojega vnuka?

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Bi imel kaj proti, da bi dva zavaljena pedra plačala tvoji hčeri za otroka - tvojega vnuka?
Enako, kot če bi ji plačala sajkek in njegova žena.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Če pa se že spuščava v to...
Res sem imel mamo, mi je pa zato v zelo rani mladosti umrl oče.
Ker se mama ni ponovno poročila, sem živel v majhni, po tvoje nenormalni družini. Najbrž tu tiči tudi vzrok, da za razliko od tebe priznavam
crazy1.gif
geje.

E vidis pa smo tam, ti si imel neko izkusnjo in zato se tukaj oglasas subjektivno. Jest pa pisem objektivno in moj zakon je narava.

Isto kot uporabnik the red devil, skoz branil zgodbe o cefurjih pa drugim govoril da smo omejeni in rasisiti ko smo vsa leta izrazali svoja mnejnja, pisali cez teme na forumu, na koncu pa koncno po dolgih letih, slabo leto nazaj preberem da je imel probleme z lastnim ocetom ki je sovrazil cefurje in je sam red devil nalasc prijateljeval s cefurji in jih dam vozil in jih zarad tega zagovarjal.

Zdej ves zakaj se oglasam, ker imate sami vec problemov oz travm z nijmi kot sam ki jih samo ne zelim in ne priznavam ko se grejo starse otrokom razn ce so kaksni extra primeri.

V bistvu bolj spostujem take ki v tem primeru samo okurcajo, kot take kot si ti ki se ven mecejo zaradi nekih neljubih dogotkov v mladosti in opozarjajo nase. Mene je tud fotr v rani mladosti nasekal z remelnom ko sem iskal, pa zaradi tega ne gojim travm in iscem sorodne teme po netu kjer bom izlil svoje travme. In ce bi bil tak kot si ti, bi danes zagovrjal da se nad otroka nesme dvignit roka in da so taki bolani k zleht froca 2x po riti vzgejo in da nimajo promila pametni, da so zahojeni itd itd

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
E vidis pa smo tam, ti si imel neko izkusnjo in zato se tukaj oglasas subjektivno. Jest pa pisem objektivno in moj zakon je narava.
Narava? Pa saj veš, da v naravi najdemo vse sorte spolnih izprijenosti?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
bom še ti jaz dal eno resno vprašanje..

Aha, tu je catch!
No, zdaj razumem.

Pojdiva po vrsti...

Sam nimam hčere, tako da težko povsem iskreno odgovorim. Saj veš, da je treba najprej stopiti v tuje čevlje in v njih hoditi, da lahko objektivno sodiš.
Načeloma pa je odgovor na tvoje vprašanje odvisen predvsem od tega, zakaj bi se za to odločila.

Lahko pa ti povem še nekaj iz prve roke, kar je na prvi pogled izven konteksta, pa vendarle ni.
Imam dva sina in dokler sta zadovoljna, mi je popolnoma vseeno kakšna je njuna spolna usmeritev.
Edina stvar, ampak res edina zadeva ki me pri tem skrbi, ste vi in vam podobni nestrpneži.

Zdaj pa še mene nekaj zanima...
A morata biti tista pedra nujno zavaljena?
Sta lahko tudi postavna in mišičasta?

Kar se mene tiče je to namreč povsem nepomemben in nepotreben podatek, kajti moj odgovor je isti v obeh primerih.
Me pa čist tko zanima, zakaj se je tebi zdelo potrebno ju tako opisati?
Ju tako le lažje sovražiš?
Ali pa bi, bognedaj, bil tvoj odgovor v primeru dveh postavnih fantov celo kaj drugačen?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Narava? Pa saj veš, da v naravi najdemo vse sorte spolnih izprijenosti?

Ti pa pocasi ratujes kot eazy

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ja, sedaj sem končno dojel. Da imaš podpovprečne umske sposobnosti. Okej, priznam, to mi je bilo jasno že prej, ampak je tako zabavno prcati tepčke.

O tem, da očitno podpiraš takšno javno izpostavljanje otrok, je pa dejansko tekla beseda. Takšni nazori so zame sicer zelo zavrženi, ampak po drugi strani pa s svojim prepričanjem ne kršiš nobenega zakona.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Kakšno je potem tvoje mnenje o posvojitvah? In umetni oploditvi?

Mnenje je izredno pozitivno. Tako o posvojitvah, kot umetni oploditvi.
Zgolj z eno podrobnostjo. Da otroka posvojita mama in oče ter da moško seme oplodi žensko jajčece, ter da se otrok vzgaja v kombinaciji Ž/M.

Ja, moje mnenje, ne pravilo. Pravila so itak pisana tako, da odgovarjajo določenemu krogu "kliantele".

... recimo, da je tole začetek kaosa ...

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18

Ja, ti pišeš objektivno in tvoj zakon je narava, obenem pa ne priznavaš gejev.

A ti sploh kdaj prebereš, kakšne traparije pišeš?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Kaj torej storiti po tvoje, če mati na porodu umre?
Vzeti otroka očetu in ga dati v posvojitev paru M/Ž?

Tisto o zahtevi po moški spermi in ženskem jajčecu je pa najbrž lapsus.
Pa da morata posvojiti mama in oče tudi.
Vsaj upam.

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:

Ja, ti pišeš objektivno in tvoj zakon je narava, obenem pa ne priznavaš gejev.

A ti sploh kdaj prebereš, kakšne traparije pišeš?

Sej razumem da nisi sposoben razmisljat zaradi subjektivnosti, razen trganja iz konteksta

Objektivno brez traum. In ja v naravi gre zenska in moski skupaj za reprodukcijo, ker se zleda da zgodijo tudi napake

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Ja, moje mnenje, ne pravilo. Pravila so itak pisana tako, da odgovarjajo določenemu krogu "kliantele".

Samo ne štekam, kakšno dodano vrednost naj bi otroku prinesla 'mama in oče' - pomoje otroku dodano vrednost prinese to, da so ljudje, ki ga vzgajajo, normalni. to pa nima veze s spolom.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Štiber, a ne bi raje ostali na nekem razumnem besednem nivoju? Ta tema se mi zdi preresna za prepucavanje, ko je jaæi, lahko pa se poda mnenje. Se strinjamo?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Ko smo že pri TV.

Kdo je za to, da se prepove predvajanje Telebajskov, ker en nosi žensko torbico in bodo otroci potem zrasli v pedre?
Ni šala, to se je zares zgodilo.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:

Samo ne štekam, kakšno dodano vrednost naj bi otroku prinesla 'mama in oče' - pomoje otroku dodano vrednost prinese to, da so ljudje, ki ga vzgajajo, normalni. to pa nima veze s spolom.

In glih pedercine so po vecini tisti ki so normalni in z mahanjem rok, z visokim tonom itd da ostalega ne omenjam ,opozarjajo nase

Nazadnje urejeno: