Mark Žitnik in partner Rok ponosna na sinčka Trist

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Ali so v teh gejevskih scenah vsi tipi geji ali samo tisti, ki ga prejemajo? Mislim zgoraj tisti, ki ga khm, kakonajrečem, poriva, igra povsem moško vlogo, torej zakaj bi bil gej?
confused-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Ali so v teh gejevskih scenah vsi tipi geji ali samo tisti, ki ga prejemajo? Mislim zgoraj tisti, ki ga khm, kakonajrečem, poriva, igra povsem moško vlogo, torej zakaj bi bil gej?
confused-1.gif

LOOOOOL, mogoče zatoooo....keeeer....aaammmmm.....poriva moškega? Kar pomeni, da mu stoji, ko dejansko poriva, kar pomeni, da je vzburjen, kar pomeni, da mu je ta nastavljajoči moški všeč, kar pomeni da jeee.....brrraaavooo - gej
aplauz.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
A ti misliš, da bi nekdo, ki ni gej, lahko igral po tvoje klasično moško vlogo in klasično porival, samo da pač poriva tipa? LololololololoL
hysterical-1.gif
Seveda, večina moških. Poglej samo 'čudežne' transformacije spolne usemerjenosti v zaporih, semeniščih itd.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Mamca ni tuki pomoje bl nč razmišljala oz. bl mal ampak je pustila, da ji prsti na tipkovnici prehitevajo misli
grin1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
A ti misliš, da bi nekdo, ki ni gej, lahko igral po tvoje klasično moško vlogo in klasično porival, samo da pač poriva tipa? LololololololoL
hysterical-1.gif
Seveda, večina moških. Poglej samo 'čudežne' transformacije spolne usemerjenosti v zaporih, semeniščih itd.

Ja ampak tu se zgodi nekaj, kar si tudi sam zapisal - transformacija. Kar pomeni da je bil prej straight, pol pa ni več. Torej ne drži, da lahko straight man poriva tipa. Zdaj pa hitro lepit linke do raziskav, ki ovržejo moje mnenje
cheer.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Aaaam, transformacija spolne usmerjenosti ne obstaja. Rodiš se kot biseksualec, zaradi različnih razlogov (geni, vzgoja, predvsem pa kultura), pa se identificiraš kot eno ali drugo (v naši kulturi se tako večina identificira s heteroseksualnostjo). Striktna homoseksualnost in heteroseksualnost sta zelo redki. Večina 'straight' tipov tako ni straight, pač pa so bi, zato ne bi imeli nobenega problema s porivanjem tipov. Kar jih drži nazaj je kultura in javno mnenje.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Čaki, ti torej trdiš, da je moški lahko en cajt straight, potem pa spet ne (odvisno od okoliščin)................torej, če te prav razumem, je homoseksualnost zelo relativna stvar.
cheer.gif

Se prav, da ste vsi tukaj gor tud mal geji
wink-1.gif
, sam v taprave okoliščine vas bi bilo treba dat, pa bi se "transformirali"
The best!!!!
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Sej to je v bistvu point tega topica, že ves čas eni trdijo, da se tak rodiš, nekateri pa, da te v homosekualnost lahko spravijo okoliščine, kaj je pol zdej?
tongue-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Lahko se rodiš kot strikten homoseksualec/heteroseksualec. Večina ljudi pa je 'po naravi' biseksualna.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
A pol to pomen, da je tud Capl najverjetneje "bi"?
evil.gif

No, saj to vem, da sta pojma Capl in bi v tesni zvezi, ampak vseen sem rabla potrditev....
aplauz.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Čuj ti
shocked-1.gif
, ne ti nas potrjenih kmetavzarjev u tote vaše srednjeslojaške fore mešat,
sej ne pravim da je kej narobe s tem, vsak po svoji želji, ampak PROČ OD MENE,
čeglih , če bi bla pa ti ene dve desetletji mlajša, pa ne rečem, da ne bi blo lepo za pogledat, ko bi se s kero prjatlco mal polubčkala
srce-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Jah, rada verjamem, da se za mlajšimi oziraš in sline cediš.
evil.gif

Saj jaz sem tudi uč na mlad meso vrgla, tko da mi ni prav nič hudega, pa še v trendu sem.
cheer.gif

Mogoče si pa res za zraven še kakšno prjateljico omislim, zdaj je itak moderno o trojki fantazirat, pa da vidimo......
cool-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
No tega pa še nisem slišal samo ti verjamem na besedo, ker vem, da obvladaš to področje
cool-1.gif