Mark Žitnik in partner Rok ponosna na sinčka Trist

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Še enkrat preber kaj sem napisal, saj lahko počasi, mogoče pride kaj do piskra!

Saj sem ti lepo odgovoril - razumem, da mu je nisi dal, ampak tudi ce si jo je vzel ni prav.
evil.gif

Ok, dajmo se nehat podjebavat - vem kaj hoces povedati, to, da ti ti pa res, sploh in nikoli (majkemi!) nisi gej. Pfuj in pfej. Pedri.

Stekamo. Verjamem, da bo trajalo preden ovcice prevzamate to, kar vam razlaga Gandalf Beli:
http://religion.blogs.cnn.com/2013/07/29/gay-catholic-priest-popes-words-an-invitation-to-come-out/

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.056
6.255
113
blizu močvirne prestolnice
Sam nimam čisto nič proti homosexualcem, tako da zopet nekaj pišeš tja v tri dni, mi pa ni do tega da posvajajo tuje otroke in verjetno se strinjaš, da imam glede tega lahko tako mnenje, smo v demokraciji, če še ne veš.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če se ne motim, 8888 ni v isti ligi kot gatto in patriot. Tudi pri referendumu se mi zdi, ni potegnil s svojimi.
Napačnemu repliciraš.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Če se ne motim, 8888 ni v isti ligi kot gatto in patriot. Tudi pri referendumu se mi zdi, ni potegnil s svojimi.
Napačnemu repliciraš.

Pa, niti ne? Njemu ni do tega, da posvajajo "tuje" (a lahko posvojis svoje?) otroke, jaz pa z tem ne vidim nic narobe?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
OK
smile-1.gif

"Monsieur l'abbé, I detest what you write, but I would give my life to make it possible for you to continue to write."
Voltaire, pislo opatu Le Riche, 1770

:D

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Bom popravil, meni ni da posvojijo otroka in tako mišljenje je moja demokratična pravica, nisem pa bil na referendumu!
Moje mnenje je, da je potrebno 8888 vzeti pravico do svobode govora (tako mišljenje je moja demokratična pravica). Ko bom na svojo stran dobil 50.1 % volilnega telesa, se bo to spremenilo v zakon. Na srečo demokracija ne deluje tako, kar se je pokazalo tudi v primeru družinskega zakonika, kjer je Ustavno sodišče gladko ignoriralo 'voljo ljudstva' in istospolnim dovolilo posvojitev.

Nazadnje urejeno:

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
V sekti Gur se očitno sploh zelo bojijo homoseksualnosti, saj so lani poleti prepovedali rokovanje med moškimi, češ da to vzbuja grešne misli. Od takrat se njihovi moški člani lahko dotaknejo zgolj s konicami prstov, če se že morajo, vendar jim odsvetujejo vsakršen telesni stik.

hysterical-1.gif

Ni dotikanje s prsti prej pedrsko, kot pa stisk roke?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
V sekti Gur se očitno sploh zelo bojijo homoseksualnosti, saj so lani poleti prepovedali rokovanje med moškimi, češ da to vzbuja grešne misli. Od takrat se njihovi moški člani lahko dotaknejo zgolj s konicami prstov, če se že morajo, vendar jim odsvetujejo vsakršen telesni stik.

hysterical-1.gif

Ni dotikanje s prsti prej pedrsko, kot pa stisk roke?
oou šit , jst se ne bom veš s Srbi družu pa tisto njihovo izljubljanje prenašu,

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Besede spodbude sta mu izrekla tudi modni oblikovalec Matevž Faganel in najbolj znani slovenski aktivist za pravice istospolno usmerjenih Mitja Blažič, ki je za konec pristavil: » Zdaj pa hitro naprej snemat, ker znam film že na pamet. «

aplauz.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Je pa zelo zanimivo, da je patriot nalimal eno izmed slik iz zgornjega linka že pred časom (in tudi napisal, da gre za Slovenca) - novica o tem, da je ta model Slovenec, pa je v širšo javnost prišla šele danes.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Hja, obične p3derčine očitno temu niso posvečale preveč pozornosti, potem pa so bolj sofisticirani geji začeli ugotavljati lastnosti, ki jih je pred časom navedel že Pediater in wualla, Kiki je slaven
evil.gif

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.114
33
48
še bolj zanimivo je to da se tolk "alter / hetero / straight" tipov ukvarja z gay populacijo ( kdo je..., kdo ga je...) itd.
To me spominja na rubriko na forumu "prosti čas in družina" kjer tipi razpravljajo (mo) o pomivalcih tal, pečicah, sesalcih in kuhinjskih pripomočkih...tud o parfumih..
smile-1.gif