Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Str. komentator mora biti kot prvo strokoven, pod drugo mora vedeti da je manj več, kot tretje pa se s komentatorjem mora ujeti (humorni vložki, dopolnjevanje).
Vse zgoraj našteto upošteva Jelko Gros. Čeprav o skokih vem skoraj vse, on vedno pove še kaj novega. Poleg tega zna odlično ocenit in napovedat. Zapolnjevanje tišine prepusti komentatorju, sam pa pove kratko in jedrnato. Velikokrat potegne na humor. Največji približek kom. parom na Eurosport, BBC.
Vrhovnik je prevečkrat zraven in ne more več povedati nič novega. Nista slaba, ampak jaz sem ju (z Lavrenčičem) že fajn sit.
A je o Kobalki vredno sploh pisat???
Moram priznat, da jo sploh ne slišim več - možgani njeno govorjenje povsem odklopijo.
Kadar pa mi to ne uspe, je pa to tragikomedija.
Eno in isto nerganje (dobro stoji na smučeh, težave s križem, vse čestitke, ...). To kar govori pa govori, po eno minuto skup, pa vse se skup drži, in to kar nekaj (vsebina) ...
Radosavljevič je vsaj malo izničil njene napake in ji ni pustil nakladat, s tem Hudomaljem sta pa katastrofa na kvadrat.
Ne znata ocenit vožnje, pomembnost napake, vsak čas ju preseneti (primer: tekmovalka ogromno izgubi od zadnjega merjenja časa proti vodilni, ampak vseeno za malo prevzame vodstvo - naslednja je pri zadnjem merjenju povsem skupaj z njo, ne naredi napake in ko še moja stara mama pričakuje vsaj pol sekunde prednosti, sta onadva presenečena, kako je toliko pridobila spodaj
, in to non-stop počneta!!!).
Ne rečem, da komentira zastonj, in je to pač kazen za gledalce, ko pa izveš še za cifro, ki jo dobi plačano, te pa ima