Malo za debato

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Filli pravi, da nobena oddaja ne dela plusa; Še tiste dve, ki sta delali plus (Pogledi in Na zdravje) so ukinili.
Morda ti razumeš tole: torej Fili (in Bratuškova) pravi, da so si nagrade izplačali iz denarja, ki ga zaslužijo na trgu. Nato pa doda, da nobena oddaja RTV ne dela plusa in »Zato pa morajo druge TV to doseči in objavljajo, kar objavljajo.«

Torej denar so si izplačali iz tega, kar zaslužijo na trgu, na trgu pa po njegovih besedah ne zaslužijo nič? Pa še to:
Citat:
»Javnega denarja ni dovolj za vse, kar ustvari RTVS. Kar 24 mio. evrov, zasluženih s tržno dejavnostjo, porabimo za izvajanje javne službe ...«
Potem pa preberem tole:
Citat:
vam vsak mesec pošljejo plačilni nalog v višini 12,75 evra. Mesečno tako zberejo 7,3 milijona evrov, letno pa kar 90 milijonov evrov.
http://www.tednik.si/rtv-iz-prispevkov-letno-prejme-90-milijonov-evrov

Torej RTV rabi za delovanje letno 114 milijonov evrov?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
ksz

Vsaka čast delovni manjšini, ki uspete tole vse skup sfinancirat. Sem na državnih seskih pa fino gledam na to kam gre denar, samo jaz nimam veliko ljudi pod nadzorom, če bi jih pa mel, bi pa brali o meni v novicah, pa brez službe bi bil.
tongue-1.gif

Dejansko mi ni jasno od kod denar za kritje vsega nabranega sranja, tudi ob izredno visokih obdavčitvah. Ko govorim z biznismeni majo vsi že vgravirano delo, kako državi dati čim manj in celo zapravijo veliko časa za to "opravilo". Da imaš v Slo odlične računovodje, svetovalce (tudi politična poznanstva) in pravnike je dobesedno zlata vredno.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Pustimo zdaj šport - če ne bi bilo TV SLO bi bil slovenski jezik pozabljen, USA in zavezniki pa bi dosegli zadani cilj - enostranske informacije in poneumljanje naroda.
Pa še tako zamerim TV SLO na enostranskih poročilih iz sveta - kot da ne bi bilo drugih virov informacij.
Kaj čmo, majhni smo pa še hlapčevskega značaja. Za par € prodamo lastno mater.
LPM

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Obup. Da ne bom samo Kobalko šinfal.

Po 20 tekmovalcih (bil v vodstvu Svindal) Lavrenčič in Vrhovnik nista opazila, da poleg tega, da vsi izgubijo slabo sekundo v predzadnjem odseku, v zadnjem odseku pridobijo 50-70 stotink. En zaostajal 41, na koncu pa Lavrenčič čisto šokiran nad prevzemom vodstva.

Da ne rečem, da sta šokirana pri čisto vsakem, ker vsak izgubi sekundo v 10 sekundah proge. A ne bi mogoče že pri 2,3. ugotovila, da je bilo merjenje pri Svindalu prezgodaj.

Kdor je gledal ve, kaj mislim. To je res težko gledat in poslušat.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.277
113
42
KObalko šimfat, kar pa Stare govori je pa kul? Važn da človeku plačujete za pivo...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Po 20 tekmovalcih (bil v vodstvu Svindal) Lavrenčič in Vrhovnik nista opazila, da poleg tega, da vsi izgubijo slabo sekundo v predzadnjem odseku, v zadnjem odseku pridobijo 50-70 stotink. En zaostajal 41, na koncu pa Lavrenčič čisto šokiran nad prevzemom vodstva.

Da ne rečem, da sta šokirana pri čisto vsakem, ker vsak izgubi sekundo v 10 sekundah proge. A ne bi mogoče že pri 2,3. ugotovila, da je bilo merjenje pri Svindalu prezgodaj.

Slučajno gledal nekaj zadnjih tekmovalcev pri slalomu. Ko je Natko Zrčič Dim prevzel vodstvo je Lavrenčiču prišlo vsaj dvakrat... Primerljivo kvečjemu z Ališičevim histeričnim dretjem.

@goba: se strinjam glede Stareta

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To spada k komentiranju in je zaželjeno. Razen, če si navdušenec nad Markom Rožmanom.
Ne vem, v čem je problem? Razen to, da je bil navdušen nad hrvatom?
rolleyes-1.gif

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:

Slučajno gledal nekaj zadnjih tekmovalcev pri slalomu. Ko je Natko Zrčič Dim prevzel vodstvo je Lavrenčiču prišlo vsaj dvakrat... Primerljivo kvečjemu z Ališičevim histeričnim dretjem.

@goba: se strinjam glede Stareta

Vse bolj se mi dozdeva, da bi čezdalje bolj bili radi "ALPSKI HRAVTI". Tako ne športnem, kot na političnemn prizoršču.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
To spada k komentiranju in je zaželjeno. Razen, če si navdušenec nad Markom Rožmanom.
Ne vem, v čem je problem? Razen to, da je bil navdušen nad hrvatom?
rolleyes-1.gif

Rožman je bil izgubljen, še preden je prvi štartal, ne mi ga omenjat...

Me zanima: a si slišal komentiranje, ko je Zrnčič Dim priše v cilj?
Ne moti me, kar je navijal za Hrvata - bilo je preprosto preveč. Nič nimam proti, če se komentator malo bolj navduši nad kakšnim tekmovalcem, pa naj bo to Miller, Hirscher, Kosteliæ... ali Zrnčič Dim - ampak tisto hiterično tuljenje res ni bilo ničemur podobo - razen če si morda Ališičev oboževalec.