Mali oglasi: Ali pozna kdo to vozilo?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Dej ne [cenzura]....za 13.000+ rajši peš hodim, kot pa kupim avto z 200.000. Ampak za vas je to skor tko k nov avto.

Sicer pa ja, tko kretensko k ti sprašuješ, ti svetujem, da glej avte k majo okrog 300.000....
rolleyes-1.gif

Jest sem v zadnjih 10-ih letih, kupil NOVE avtomobile. Tut Mercedesa, ja.
wink-1.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.545
433
83
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Dej ne [cenzura]....za 13.000+ rajši peš hodim, kot pa kupim avto z 200.000. Ampak za vas je to skor tko k nov avto.

Sicer pa ja, tko kretensko k ti sprašuješ, ti svetujem, da glej avte k majo okrog 300.000....
rolleyes-1.gif

Jest sem v zadnjih 10-ih letih, kupil NOVE avtomobile. Tut Mercedesa, ja.
wink-1.gif

koliko kilometrov imajo tvoji avti - po napisanem sklepam, da ga daš na avto.net, ko števec doseže 199.999
raje hodim peš, kot pa 10x preplačam novega mercedesa :D in izgubim denar pri prodaji rabljenega...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ta moj mercedes je imel 40% popusta
evil.gif

Na avto net pa ne dajem, ker jih menjam staro za novo. Več kot 120.000 jih pa noben ni mel, ko so šli od bajte.

Nisem tok bogat, da bi poceni kupoval. Stara jajca za take dnarje k se greste vi, pa sploh ne.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Seveda. Tvoj je takorekoc boljsi kot nov. Bolj kot je star, boljsi je.
Tko k tvoja stara mama. 2x do lepotnega, pa je skor tko fukis k 20 letnica....
rolleyes-1.gif

Dej ne pametuj preveč, nikjer nisem napisal da je boljši kot nov, temveč da se pelje boljše kot marsikateri nov avto, seveda pa ne boljše kot nov avto enakega razreda ... pri hiši je 8 let, še dve do tri leta bo služil, nato pa gre naprej za cca. 10% cene novega.

In ne misli da si prijel boga za jajca če si si kupil nov mercedes dizel.
bonk.gif

Moja stara mama je že kar nekaj let pokojna tako da pazi kako govoriš, nisva ovc skupaj pasla.
evil.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.712
113
pri taščici
Itak, nekateri na alterju jih imajo s podobnim avtom in motorjem bližje Mio kot pol Mio, tako da najbrž vzdrževanje ne more biti svinjsko drago. Bolj me zanima če se kaj v okolici govori o njih. (gatto, in se nekaj alterjev je iz tistega konca).
Nekateri kupujejo avto na osnovi tega če so jim luči, blatniki in feltne všeč, meni je pa bolj pomembna notranjost. Bmk kako zadeva zgleda zunaj, jaz ga gledam v večini časa v notranjosti. No ta ima tudi zunaj določene pluse.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.712
113
pri taščici
Citat:
Ta moj mercedes je imel 40% popusta
evil.gif

Na avto net pa ne dajem, ker jih menjam staro za novo. Več kot 120.000 jih pa noben ni mel, ko so šli od bajte.
Nisem tok bogat, da bi poceni kupoval. Stara jajca za take dnarje k se greste vi, pa sploh ne.

Pa se ti zavedaš da v če ne bi bilo nas revežev ki bi kupovali tvoje kante v sistemu staro za novo, bi bil tvoj mercedes po tvoji uporabi naprodaj s 100% popustom pa bi ga še težko prodali. Bi morali še ponuditi še poln rezervoar, 5 letno garancijo, set dodatnih zimskih gum na ali platiščih in vsaj še 3 brezplačne servise.
evil.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Koliko pravi diler da ima prevoženih? Sedeži izgledajo v izredno lepem stanju, tile so drugače kar občutljivi...

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Meni je malo čudno zakaj nima kilometrov napisanih. Če stoji za tem kar prodaje naj da karte na mizo. Potem se pa vsak odloči kaj bo naredil.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Mercedes je bencinar, ne dizl
grims-1.gif

Pa nisem boga za jajca prijel, sam tok zaslužim, da si ga lahko kupim.

p.s. ko bom mel 200.000 (jest jih tolk ne bom naredu, bo šel prej od bajte), ti pa javim. Mogoče bo pa glih 10% cene vreden, pa si ga boš lahko kupil.
evil.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Mercedes je bencinar, ne dizl
grims-1.gif

Pa nisem boga za jajca prijel, sam tok zaslužim, da si ga lahko kupim.

p.s. ko bom mel 200.000 (jest jih tolk ne bom naredu, bo šel prej od bajte), ti pa javim. Mogoče bo pa glih 10% cene vreden, pa si ga boš lahko kupil.
evil.gif

Ups, sem spregledal da ni traktor ..
redface-1.gif

Dobro zate da fajn zaslužiš, sicer pa ne vem od kje ti ideja da si ne morem privoščiti novega in da kupujem avte z 200k km
sprasujem se.gif

Slabo bereš, avto o katerem pišem trenutno uporablja žena in bo šel od hiše z okoli 300k km za 10% cene kot je stal nov. Ker ne delamo več veliko km, bo to čez dve do tri leta. Hvala za ponudbo, vendar mi Mercedes ni všeč, raje se vozim z BMW-ji.
tongue-1.gif

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Za prvega ti lahko garantiram, da je bil klepan, barvan, pa še kak kilometer je izgubil, pa še kaj bi se našlo.
Povem ti pa zato, ker vem kaj delajo in kako, poznam fante. Večinoma imajo roba bolj za jug
smile-1.gif