Maccabi: Maribor

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Gledam tole tekmo, pa dosodi sodnik 11m za Maccabi v 7 minuti. Ne maram Maribora, še manj Zdrahoviča, ampak tale penal je bil, milo rečeno, izmišljen!!! Kaj bo pa zdaj Zdrahovič rekel glede sodnikov, ko ima toliko povedati čez njih? Jaz mislim, da nič, saj ne bo upal, saj to ni slovenska liga, kjer lahko dela, kar hoče. Tukaj bi bil za podobne izjave o sodnikih, ki si jih je privoščil nekaj časa nazaj, doživljensko suspendiran...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
no ja ne, te bi mel mourinho 6 doživljenskih že
grin1.gif

nič extra niso židi ... če kaj so slabi, nevem no upam da nebo več kakih uslug
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Sojenje obupno - penal, ki nebi smel bit, sumljiv gol Maccabija (čeprav nisem 100%, da je bil offside) in nedosojen penal pri prekršku nad Volašom (kako sodnik tega ni videl, mi tudi ni jasno). Maribor je kljub vsemu izvlekel aktiven rezultat in je bil povsem dorasel tekmec Maccabiju.

V četrtek pa držim pesti za Olimpijo!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Jutri na tekmoooooooooooooooooooooooooo

Sem gledal zdaj posnetek, penala ni bilo !!!!!!!!!!!!!
uf-1.gif

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Stare je sicer trdil, da je offside bil, jaz ga na pocasnem posnetku nisem opazil (so imeli pocez crte na igriscu, tako da se da pomagati z njimi).Mislim da bi Handanovic lahko bolje reagiral, namesto da se je vrgel na blef in obe roki spustil na tla. Cvijanovica sem imel poln kufer, vecina napadov Maccabija se je zacela po njegovi napaki.

Na 1 : 0 najbrz Maribor ne bo mogel igrati na povratni tekmi, bo treba kar posteno popraviti realizacijo, potem bo pa slo. Maccabi ni nic posebnega ne zadaj, ne na sredini, tako da sta bila napadalca vecino casa brez dela. Stalen pritisk in hiter gol pa upajmo na najboljse
cheer.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Tekma bolj tak-tak res, Maccabi pa gre naprej samo zaradi sreče na prvi tekmi. Nimajo oni kaj iskat v LP, ampak če ne drugo bodo vsaj v Europi igrali.