Maccabi: Maribor

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ja, kvalifikacije za ligo Europa, še najmanj 2 tekmi. Maccabi igra še zadnji krog za ligo prvakov, tudi če izgubi pa je uvrščen vsaj v skupinski del lige Europa.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Tekma bolj tak-tak res, Maccabi pa gre naprej samo zaradi sreče na prvi tekmi. Nimajo oni kaj iskat v LP, ampak če ne drugo bodo vsaj v Europi igrali.

Maccabi gre naprej zato, ker je bil skupno boljsi. Pricakoval sem en gol od Tavaresa, ampak mi je bilo jasno, da bo kaksen drug zadel samo po nakljucju, ker imajo (na zalost !) polno ekipo nogometnih invalidov. Sami upi-obupi, kjer se lahko nacakas, pa bo enkrat na deset tekem kaksna poteza, sicer pa nic. Tega imamo mi dovolj v hokeju, ko "blestita" Edo Terglav in Marjan Manfreda.

Vsakih nekaj let se jim bo pojavil kaksen Ilicic in to je to. Saj dokler so sezone placane, je vse ostalo samo se bonus ...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Maccabi so tudi en kup lolekov, s tem da imajo parkrat višji proračun. Boljši so bili po golih, po igri pa so tu nekje.

Se pa strinjam glede invalidov, samo če se spomnim kaki gol je dal izraelec danes..... eh
bonk.gif
obramba je čisto zanič.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jah, jebiga. Meni je vseeno ali igrajo za milijone ali za kokice, na igriscu imajo vsi moznost pokazati kaj znajo. Maccabi zna za tri gole ( dva posrana in en iz penala), Maribor pa dva (Tavares je pokazal kako se igra, pa se vidi da je debel kot Ronaldo in da ni vec tistega zara kot leto ali dve nazaj - najbrz je tista "prodaja" na Kitajsko naredila svoje). Posledica je to, da gre Maccabi naprej, Maribor pa ne, ceprav je imel zares lepo priloznost. Morda so bili nasi apetiti preveliki po razprodaji po Palermu lani ? Zdaj je, kar je.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Gledal sem tekmo pa ne vem, če sem naštel 3 dvoboje, ena na ena, ki so jih vijolčni dobili.
Žogo so jim izraelci nosili z noge, ker folkloristom mariborskim ni bilo za stopit 2 koraka proti žogi
bonk.gif

Katastrofa od igre.Zgledalo je kot, da jim ni do napredovanja.
Upam, da Olimpija pokaže kaj več danes.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
gnil občutek je predvsem ta, ko ti drugi reprezentančni golman tak gol dobi...

v takih trenutkih se zaveš, v kaki ***** bo šele reprezentanca, če si sarma kaj naredi...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ne bolj gnil občutek je da če ji nebi na prvi tekmi dva gola poklonli bi blo marsikaj drugače
smile-1.gif

gol pa ... jebiga ... se zgodi ... tudi najboljšim

načeloma jim ni kaj zamerit .. so se trudli ampak včeraj pač ni šlo, sredino so nevtralizirali čisto

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
gnil občutek je predvsem ta, ko ti drugi reprezentančni golman tak gol dobi...

v takih trenutkih se zaveš, v kaki ***** bo šele reprezentanca, če si sarma kaj naredi...
Sarma ga je pa mojstersko ubranil na SP proti ZDA...
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Sarmi mlajšemu žoga ni šla poleg kolena, ampak nad glavo lepo pod prečko, veliko močnejši strel je bil, še preden se je sploh premaknil jo je imel za hrbtom. Sicer pa za taki gol več krivde nosi obramba ki sploh dopusti da se nekdo na korner liniji tak jajca z žogo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Cestitke Mariboru za zmago ! Na poveratni bo izjemno tezko, a upam na 1 : 1 (strelec bo Tavares) in napredovanje
smile-1.gif

Ponovno pa je RTVSLO pokazala, da je trop nesposobnih bedakov - se enkrat ista bedna necitljiva grafika levo zgoraj, s katere se da uro razbrati ravno na 10 cm razdalje, a tokrat se zacinjena z najbolj nesposobnim novinarjem v Sloveniji (Obreza in Kyukovica so blizu, a nikakor ne "zmagajo"). Bebec se hvali kako je prenos na vrhunski ravni po zaslugi nekoga v reziji (ploskplosk temu cloveku), a kaj vse to pomaga, ce on vidi na igriscu Samirja Handanovica ?!

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne mi rečt, da bi raje kričečega Obreza poslušal?
smile-1.gif
katastrofa, neprimeren kričač.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ne bi, ampak sem ga (no, oba) uspel odmisliti pred kratkim, ko sta bila onadva na vrsti za komentiranje (na A kanalu). Tega cepca Milutinovica pa nikakor ne morem s tistim njegovim pretegovanjem besed
frown-1.gif