Macbook PRO vs. AIR?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Tezko recem, ker ne uproabljam prav pogosto
smile-1.gif
... Da se odpirat in shranjevat Office datoteke ... treba se je pa navadit... tako kot samega OS ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Microsoft Office Professional 2010 (Za Windows) == 589 EUR

Po moje to ni smešno, ampak žalostno
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:

wink-1.gif
Kako naj ve, če ni še niti za en program plačal?

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

wink-1.gif
Kako naj ve, če ni še niti za en program plačal?

Ki pa piše, da potrebuje najboljšo verzijo. Večina uporabnikov officov ne uporablja niti 30% funkcij, ki jih ponuja, zatorej je zadovoljiva že osnovna verzija, ki stane pod 100€. tk bay de mim.

Glede OS. Pobi niste dorasli. Začnite uporabljat Linux, glede na to da ga uporablja celotna akademska smetana. Aja se opravičujem, za linux morš pa že kaj znat, ne sam bleščeče menije klikat. Je**š windows in apple.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Jaz bi rad OS, ki dela tako kot je treba. Ne da imam milijon možnosti za štimanje in programiranje. Linux sem uporabljal par tednov. Ni mi bil všeč.

luknjac

Pripravnik
21. feb 2008
374
13
18
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Jaz bi rad OS, ki dela tako kot je treba. Ne da imam milijon možnosti za štimanje in programiranje. Linux sem uporabljal par tednov. Ni mi bil všeč.

To linux vsekakor je. Linux naložiš danes in čez pet let bo deloval poponoma isto. Je pa res, da se ga je treba navadit in se v njegovo delovanje tudi poglobiti. Če že samo pogledaš veliksot slike windowsov ali linuxa ti je jasno o čem govorim. Ni načečkan, je produktiven in je težji za uporabo. Nekaterim nam pač ne sede bleščenje in aero stil.
Najlepše pri vsemu pa je, da je free.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:

wink-1.gif

Pa to je samo cena za program, tukaj se ni stroska glavobolov, izgubljenega casa in druge skode zaradi tega, ker ti "brihtni" Office "popravlja" stvari po svoje, ko jih prenasas med razlicnimi verzijami iz njihove hise.

Jaz imam OOo, razen malce krajsega zagonskega casa (ker ni vse prednalozeno) ne pogresam prav nicesar.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.907
113
baje je mali mekani sproduciral nek reklamni spot, dolg 3 minute kjer par pametnjakovičev razlaga kako grozna stvar so openoffice in podobne zastojn alternative. v glavnem totalno lame poteza. ve kdo mogoče kje to najt?

včeraj sem opazil da se bo v novembru v center maribora naselil iSpot
shocked-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Se eno stvar sem pozabil, katera po mojem mnenju manjka OOo: boljse ikone. Nekje na Internetu sem staknil ene zastonj, niso identicne M$-ovim, so pa precej podobne in tako hitro iz ikone locim s kaksnim dokumentom imam opravka. Zraven ni nobene licence ali cesarkoli, tako da domnevam, da so bile izdane brez omejitev. Sem jih pripel, ce se komu pridejo prav.

Priponke

• 1046124-Office_Like_97_Icons.zip
    609 KB · Ogledi: 187

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
... the mother of all fuckups. Vem, a je dejstvo, da je ni bilo zraven, tovrstne icone pa iscem na Googlu z "free icons download" in podobnimi iskalnimi nizi, ne pobiram jih od tam, kjer ze takoj pise, da je nekaj za omejeno uporabo. Pogosto je licenca samo na strani z downloadom (ce ni omejujoca), zraven pa je ponavadi prilozena takrat, ko je omejujoca (npr. "samo za neprofitno uporabo").

Evo, sem se jih potrudil ponovno poiskati: tole licenco, ki nima nic proti razsirjanju - zanimivo je, da je niso dododali kar zraven v ZIP, ker res ni tako zelo obsezna ...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sem uporabil smajli, tako da ne preveč resno jemat.

Po resni strani pa: Če ni dovoljenja za širjenje, pol je pravno stvar kristalno jasna: ni dovoljeno širjenje.