... dej nes razvetli mađioničare, koliko je odstopanja pa kdo je kriv da je!?!?!!!!Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Fajn bi bilo, če bi busi prihajali točno glede na napoved na telergu.
Kolikor vem poleti že nekaj let vozijo samo avtobusi, ki imajo klima naprave.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
- bo javni promet čist, moderen, predvsem pa v celoti klimatiziran
V centru so napovedi običajno zelo točne. Predlagam, da jim pošlješ sporočilo - mail@lpp.si (ob katerih urah in za katero postajo se to dogaja), mogoče morajo kaj prilagoditi.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nimam pojma kdo je kriv za odstopanje. Večkrat so napovedi pravilne, kar je kul. Včasih stran ne dela. Včasih pa pogledam doma, kdaj gre npr. 5-ka mimo moje postaje. Grem od doma, da pridem 3 minute prej na postajo.., ko sem 200m od postaje, mi bus že pobegne. Potem pa čakaj... Ali pa pridem 3 minute prej, pa potem čakam še 10-15 minut.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kolikor vem poleti že nekaj let vozijo samo avtobusi, ki imajo klima naprave.Citat:
Na katerih progah si opazil nečistočo?
Citat:
Podatki o voznem parku (na dan 1.3.2011)
* 208 avtobusov
* povprečna starost 9,35 let
* 165 vozil s klimo
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
P.S.: v tapravih metropolah se ljudem ne splača imeti avtomobila. Kdaj bomo to dočakali v Ljubljani?
LP,
PIC
Citat:
Javni prevoz ne bo špilal dokler:
- širši center se zapre za osebni promet, dovoljeno za LPP, dostavo, hotelski prevoz, intervencijska vozila, spodobne taxi službe ali
- se uvede dodatna letna vinjeta na mestno redišče (recimo 100 EUR na leto ali 10 EUR za enkratni vstop), lahko tudi kombinacija obeh predlogov
- bo javni promet urejen z ločenimi pasovi, vožnja osebnih vozil po ločenih pasovih pa bi se strogo sancionirala in implenetirala
- se uvede lpp redarstvo, ki bo odstranilo moteče osebke (pijance, ki spijo na sedežih, tečno mularijo, ki galsno posluša glasbo, ima noge na sedežu itd.), redarje se opremi s telskopsko palico ter solzivcem za izredno težke primere, ki imajo čas groziti vozniku
- nekatere glavne linije bi morale vpelajti vozni red od 3 ali 4 zjutraj naprej
To bi bilo to za začetek.
Pravno gledano te kamere niso dokaz na sodišču.Citat:
Zanima me tudi zakaj so kamere na avtobusu,če jih očitno ne uporabljajo za kaznovanje (popisani sedeži, porezani sedeži, poškodovani sedeži itd.)