Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
no sam recimo grisbi, kok časa bi pa bila lovec? pa da te recimo tip še vleče za nos pa zavaja![]()
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Drugače pa preden pride do te popolne zatreskanosti pa obožujem te igrice, spogledovanja, osvajanja, dobivanja feedbackov,...
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
najboljši nastop sem dobil od ene bejbe: v lokalu stopila do mene, mi malenkostno zasukala glavo, me vroče poljubila, pogledala, pa rekla: sorry ker motim. če si za pijačko se lahko zmeniva. in potem je odšla nazaj do kolegic.
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
omg...zakaj enostavno, če je lahko zakomplicirano...![]()
a je težko pridit do tipa, pa mu npr rečeš: zdravo, sem XXX. zdiš se mi vredu in bi rada šla s teboj na kakšno pijačko, če si za.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Zanima me kolk jih gre direktno s tem pristopom? Ker tak pristop zna bit "žaljiv" do napadenegain zna odreagirat drugače kot morda bi. Sploh, če so kolegi zraven.![]()
A kdo šteka te "namige"? Ker jest ga takoj vzamem za inštruktorja....Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Sploh ker vsi tipi pan ne štekajo/mo vedno ženske namige (sploh kakšne *diskretni po ovinkih* kjer skoraj dešifrant potrbuješ).
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Če knjigo napiše in proda, takoj razprodana, tip pa milijarder od zaslužka![]()
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Drugače pa preden pride do te popolne zatreskanosti pa obožujem te igrice, spogledovanja, osvajanja, dobivanja feedbackov,...
omg...zakaj enostavno, če je lahko zakomplicirano...![]()
a je težko pridit do tipa, pa mu npr rečeš: zdravo, sem XXX. zdiš se mi vredu in bi rada šla s teboj na kakšno pijačko, če si za.
najboljši nastop sem dobil od ene bejbe: v lokalu stopila do mene, mi malenkostno zasukala glavo, me vroče poljubila, pogledala, pa rekla: sorry ker motim. če si za pijačko se lahko zmeniva. in potem je odšla nazaj do kolegic.
najprej sploh nisem vedel kaj nej naredim - totalen šok. gledal ko tele v nova vrata![]()
kolegi vsi utihnili. noben nič reku...šele čez nekaj cajta sem k sebi prišel...itak da sem šel do nje (huda bejba) za nadaljne napotke![]()
Mesec!!!?? Čak mal, ti ga cel mesec spravljaš ob pamet (rajcaš, namiguješ,...) predno greš delat kakšen bolj konkretni korak?Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
To je težko spravit v dneve, samo več kot kak mesec ne
ja no, vidiš! Pol se ti je že zgodilo da bi v enem večeru se dol dala! Prej si pa rekla da ti še nikol ni zapasal...Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
je 2x,...čist adijo, erotično privlačen, samo sem bila obakrat v vezi, tako da sem šla raje domov preden bi naredila kako neumnost,...da mi je zdaj žal najbrž ni treba razlagat![]()