Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
no sam recimo grisbi, kok časa bi pa bila lovec? pa da te recimo tip še vleče za nos pa zavaja
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Drugače pa preden pride do te popolne zatreskanosti pa obožujem te igrice, spogledovanja, osvajanja, dobivanja feedbackov,...
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
najboljši nastop sem dobil od ene bejbe: v lokalu stopila do mene, mi malenkostno zasukala glavo, me vroče poljubila, pogledala, pa rekla: sorry ker motim. če si za pijačko se lahko zmeniva. in potem je odšla nazaj do kolegic.
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
omg...zakaj enostavno, če je lahko zakomplicirano...
a je težko pridit do tipa, pa mu npr rečeš: zdravo, sem XXX. zdiš se mi vredu in bi rada šla s teboj na kakšno pijačko, če si za.
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Zanima me kolk jih gre direktno s tem pristopom? Ker tak pristop zna bit "žaljiv" do napadenegain zna odreagirat drugače kot morda bi. Sploh, če so kolegi zraven.
A kdo šteka te "namige"? Ker jest ga takoj vzamem za inštruktorja....Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Sploh ker vsi tipi pan ne štekajo/mo vedno ženske namige (sploh kakšne *diskretni po ovinkih* kjer skoraj dešifrant potrbuješ).
Citat:
Uporabnik mp_63 pravi:
Če knjigo napiše in proda, takoj razprodana, tip pa milijarder od zaslužka
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Drugače pa preden pride do te popolne zatreskanosti pa obožujem te igrice, spogledovanja, osvajanja, dobivanja feedbackov,...
omg...zakaj enostavno, če je lahko zakomplicirano...
a je težko pridit do tipa, pa mu npr rečeš: zdravo, sem XXX. zdiš se mi vredu in bi rada šla s teboj na kakšno pijačko, če si za.
najboljši nastop sem dobil od ene bejbe: v lokalu stopila do mene, mi malenkostno zasukala glavo, me vroče poljubila, pogledala, pa rekla: sorry ker motim. če si za pijačko se lahko zmeniva. in potem je odšla nazaj do kolegic.
najprej sploh nisem vedel kaj nej naredim - totalen šok. gledal ko tele v nova vrata
kolegi vsi utihnili. noben nič reku...šele čez nekaj cajta sem k sebi prišel...itak da sem šel do nje (huda bejba) za nadaljne napotke
Mesec!!!?? Čak mal, ti ga cel mesec spravljaš ob pamet (rajcaš, namiguješ,...) predno greš delat kakšen bolj konkretni korak?Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
To je težko spravit v dneve, samo več kot kak mesec ne
ja no, vidiš! Pol se ti je že zgodilo da bi v enem večeru se dol dala! Prej si pa rekla da ti še nikol ni zapasal...Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
je 2x,...čist adijo, erotično privlačen, samo sem bila obakrat v vezi, tako da sem šla raje domov preden bi naredila kako neumnost,...da mi je zdaj žal najbrž ni treba razlagat