Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nobody, Pungy, če pa folk neve zakaj se gre pri 4mio.
Star jem 27, če vsak mesec butnem 100k (kar je težko, neglede kok kirbi sesalca za koko si) mam do 67tega kaj za delat.
Če odštejem 500k jahto, 1x mio za hišo ob jezeru v švici in 300k apartman v franciji, še vedno mam jebene
tri miljone, s katerimi 50& še vedno mam 15 let rasipništva, da mi 1,5m ostane, da nekaj ustvarim... In če se lotim
fasaderstva in polaganja pološčic, bom še vedno garant dobro živel s tema firmama, dok ne zatučem vsega.
Čeprav, če prideš (na bilokatero) banko položit 5m, ti dajo prec 3m obresti naprej ven, s 3m se pa da 20 let čist solidno živet,
pa makar maš turbino na dvocevnem globinskem sesalcu.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa prvo kaj bi naredil, bi v San Tropezu z popolnoma novo R8 skočil s pomola v morje.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Numy bi še naprej hodil v službo, mater, kje pa delaš da je tako fajn? Pri Googlu?
Ampak ne Numy bi mel na banki 15mio, zjutraj 5.35 pa bi še vedno budilka zvonila... Jaz vem da sem nor, samo niti slučajno pa
nisem tako neumen kot nekateri.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nobody, Pungy, če pa folk neve zakaj se gre pri 4mio.
Star jem 27, če vsak mesec butnem 100k (kar je težko, neglede kok kirbi sesalca za koko si) mam do 67tega kaj za delat.
Če odštejem 500k jahto, 1x mio za hišo ob jezeru v švici in 300k apartman v franciji, še vedno mam jebene
tri miljone, s katerimi 50& še vedno mam 15 let rasipništva, da mi 1,5m ostane, da nekaj ustvarim... In če se lotim
fasaderstva in polaganja pološčic, bom še vedno garant dobro živel s tema firmama, dok ne zatučem vsega.
Čeprav, če prideš (na bilokatero) banko položit 5m, ti dajo prec 3m obresti naprej ven, s 3m se pa da 20 let čist solidno živet,
pa makar maš turbino na dvocevnem globinskem sesalcu.
Glej, matematika ti ni namočnejša stran. Če zažgeš 100k na mesec ti zadeva kvečjemu tri leta laufa potem pa nazaj za tekoči trak. Pa tisto z obrestmi lahko ti komu drugemu prodajaš, niso 4 miljoni nekaj, ob čemer bi vse banke trepetale.![]()
Če si ta denar na 40 let razdeliš imaš vsak mesec "samo" 8 jurijev na razpolago.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa prvo kaj bi naredil, bi v San Tropezu z popolnoma novo R8 skočil s pomola v morje.![]()
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
in pol bi kaj, naslednjih 30 let hodil na tisti faking vikend v isto selo v dalmaciji ?![]()
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
in pol bi kaj, naslednjih 30 let hodil na tisti faking vikend v isto selo v dalmaciji ?![]()