Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
To je pac tvoje mnenje.... Meni osebno se Logitech ne zdi nic posebnega... In sem tudi bolj zadovoljen s Philips univerzalnim... Vsak ima svoje preference... A to se ne pomeni, da je za vse najboljsi Logitech Harmony...
Lej, če ti kupiš univerzalca in hočeš uporabljat activitiye, zraven pa naprave upravljaš še z originalnimi daljinci IN potem še govorit, da je logitech šrot..... Glih zato je ime univerzalni
Philipsa sem mel pred leti, pa mi ni bil OK, sem imel svašta iz conrada in špara, pa ni bilo OK. Za prvega logitecha 555 sem tudi najprej mislil tako kot ti, da je jajc, DOKLER si nisem uštimal activityev in delovanja tako, kot se zagre. In od takrat logitecha ne menjam več. Razen če najdem kje še kaj boljšega za podoben denar.
In še en uporabnik tu gori je, ki je isto govoril, dokler si ga ni upedenal. V tej temi se še ni oglasil
Mene mislis?
Jap, meni je bil harmony tudi polizdelek, dokler mi ni enkrat dojadilo in ga nastimal, kot se spodobi. Je trajal 2 urci, ampak jebiga. Zdaj je zakon. Ga menjam edino za One.