Citat:
Uporabnik Jest pravi:
To je pac tvoje mnenje.... Meni osebno se Logitech ne zdi nic posebnega... In sem tudi bolj zadovoljen s Philips univerzalnim... Vsak ima svoje preference... A to se ne pomeni, da je za vse najboljsi Logitech Harmony...
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Glej izhajal sem iz tega, da je SRU 8008 stal slabih 40€, ko so cene L650 cca 120€, kar je 3x dražje za zelo podobno zadevco. Da ne govorimo o temu, da Philips dela uni.daljince že vsaj 15 let....
To, da je (ste) kupovali 600tko za 50€ pa nisem vedel, saj sem na hitro preletel temo in tu sem ga brcnil v temo.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Kakorkoli... meni osebno je Logitech crap... in se lahko po trapalnicah meces
Imam Harmony 525 se doma... in imel tudi Harmony 700, ki pa je dobil novega lastnika, ki je upam da, zadovoljen z njim... Sem mislil, da je model 700 kaj boljsi od 525, pa ni nic boljsi... edino malo boljse tipke ima... to je pa vse, kar sem jaz opazil ...
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Glej izhajal sem iz tega, da je SRU 8008 stal slabih 40€, ko so cene L650 cca 120€, kar je 3x dražje za zelo podobno zadevco. Da ne govorimo o temu, da Philips dela uni.daljince že vsaj 15 let....
To, da je (ste) kupovali 600tko za 50€ pa nisem vedel, saj sem na hitro preletel temo in tu sem ga brcnil v temo.
In kdaj je bil 650 120€? To je že skorajda cena za ONE... Philips je cenejši, toliko pa spet ne
Citat:
ksz:
sam sem bil na podobnem....na koncu izbral:
http://www.amazon.com/Philips-Prestigo-SRU8008-Universal-Control/dp/B001DFZ5SS
Z njim krmilim luči v bližnji prihodnosti pa še dvotišlna vrata !
Citat:
Uporabnik sass pravi:
namesto Girderja lahko uporabiš tudi Eventghost, ki je brezplačen, pa malo bolj enostaven za nastavit.Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
thnx, zgleda vredu zadeva.
Ni pocen, pa predvidevam, da tudi procesorsko ni ravno šparoven (se trudim, da mi htpc laufa na minimumu).
Sej nabavil sem en kitajski ponaredek daljinca za pc in s tem potem neki kombiniral, ampak ne deluje vredu, ker je ponaredek in nima vseh driverjev oz. možnosti - žal take stvari izveš šele potem doma, ko en teden ne spiš
Me zanima iz prakse, če ima kdo kaj kar mu deluje.
Sicer pa jaz zdaj uporabljam kar en poceni PC remote, ki sem ga nabavil na Dealextreme za manj kot 10$. Dobra stran je, da je plug&play, torej vtakneš v USB in zadeva že dela. Poleg tega je verjetno strojno nezahtevna za tvoj HTPC. slaba stran je, da si omejen zgolj na ukaze, ki jih ima daljinec predprogramirane (puščice gor, dol, levo, desno, enter, escape, ALT+TAB, ...) in nimaš toliko možnosti programiranja posebnih ukazov, kot npr. pri Girderju ali EvenGhostu
mojega sicer nimajo več, je bil pa zelo podoben temule:Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
eventghost sem sprobal. se pa trenutno ne spomnem zakaj ga več ne uporabljam. je pa zanimiv program ja.
tudi sam imam enga kitajčka za htpc, ampak je problem, ker se od originala razlikuje v tem, da so tiste barvne tipke pri meni gluhe/ne delajo. Če bi imel original pa bi si lahko na te tipke naredil shortcute do programov in to naučil hamrony-a.
Tebi delujejo barvne tipke? Lahko prosim daš link do unga z dealxtreme.