Ljubosumnost, posesivnost in ostale navlake

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik shelve pravi:
Zakaj se mi zdi, da sem te videla pisati na enem drugem forumu, kjer si pisal, da tepeš ženske? Smo takrat ugotovili, da si nek 160cm visok ultra čapac. Bom prav poiskala.

da ga nis ti zamenjal s turbobitchem?
confused-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:

Pa dajmo malo zakomplicirati situacijo - v firmi ji ponudijo enomesečno delo na projektu v tujini - ona in dve najtesnejši sodelavki.
Kakšna naj bo tukaj njena želja? Ji boš tokrat zaupal ali mora tudi takšno priložnost zavrniti, češ, po svetu želim hoditi edino z mojim dragim?
Ja služba je služba, če ima pluse, potem naj gre. Vprašanje je koliko bi se to ponavljalo, karieristke pa ne rabim za ženo.

O ice queen (Shelve), pa si pršla
wink-1.gif

Vidm, da so te prizadele moje besede, čim me žališ.
Hehe ni ona ni neka slovenka, še mnj nedolžna. Ko ji je kriv, če je dvignla roko, jih je kasirala. Če je imenovala mojo mt (ki ji je dajala za jest, ko ni mela doma) z imeni, jih je spet kasirala. Nism ti jz en papučar, kot njen brt, da omare doma v jezi tolče.:) Si je pač preveč dovollila. Sej je šlo, dokler ni dvignila roke, potem je pa čutila svoje zdravilo. Očitno je bila navajena, da tepe svoje bivše, mene ni mogla.:) Meu sm jo rd, ko oko v glavi, blo mi je ful bed k je šla. Sam tko je k si zaljubljen, sedaj k vidm s treznimi očmi, hvala bogu, da je šla.
Kdo bo pa prenašu ceu lajf psihiča? In kdo ji je kriv vedno je govorila:" Punce ljubimo barabe", pa je dobila kar je hotela.
Zdj mam tako punco, da se še skregat nemorm z njo, kaj šele več.
Pač je odvisno od karakterja, kako bo zveza šla in zdj vem, da una lajdra zihr ni bla zame. Pa naj komu drugemu, ukazuje, laže, vara, ga napada z pestmi in greni življenje, ampak na koncu si ga bo itak zagrenila največ sama seb.

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Dinnoti prav si naredu, vse ma svoje meje...tole je bilo že čez mejo ohoho.
Drugače pa je ogromno ženske "zmešanih", na prvi pogled se ne vidi, oz. se jim v kakšnih situacijah kar odpelje, pa kot poznam ob moška iz primera katere bom napisal, sta čisto normalna, ampak pač ni bilo tako kot so one hotele, da bi jih spremenile v papučarje.
Ena mu je s štiklo iz notranjosti avta razbila vetrobransko steklo oz. je počla
stupid-1.gif
...aja...noben od njiju ni več s tema vandaloma...imata že vsak drugo žensko in je vse normalno, ni takšnih izpadov tko da......svašta majka rodi, samo para neče.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:

Dinnoti prav si naredu, vse ma svoje meje...tole je bilo že čez mejo ohoho.
Drugače pa je ogromno ženske "zmešanih", na prvi pogled se ne vidi, oz. se jim v kakšnih situacijah kar odpelje, pa kot poznam ob moška iz primera katere bom napisal, sta čisto normalna, ampak pač ni bilo tako kot so one hotele, da bi jih spremenile v papučarje.
Ena mu je s štiklo iz notranjosti avta razbila vetrobransko steklo oz. je počla , v drugem primeru ima ta kolega še vedno luknjo od ključa v armaturki pri sopotniku ...aja...noben od njiju ni več s tema vandaloma...imata že vsak drugo žensko in je vse normalno, ni takšnih izpadov tko da......svašta majka rodi, samo para neče.

Uuu pol ni osamljen primer. Jz sm meu 4 resne zveze, nikol ama nikol me nobena ni prpelala do te mere, da sam sebe nism spoznau. Na koncu sm se še kriviu, no zdj k vidm z jasnimi očmi, sm budala k nism takoj pri prvem incidentu vrgu vn hudiča iz bajte. No še danes me kaka njena kolegica najde in se mi opravičuje, ker je verjela psihotu. To je taka oseba, da ko se družiš z njo, ti da vtis najbolj pridne punce, no sčaosma pa pride pravi obraz na plan. Mi je njena best frendica rekla, da ji je nazadnje rekla, da ona ne hodi na kavice z unimi od katerih nima koristi. WTF??

Stieber
Mislim, da se je psiho prijavil na forum;) To je pa tko, k dober glas seže daleč v vas.

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Icequeen je biu nadimek, ki sem ji dal, ko sva začela hodit.
To zato, ker se mi je zdela na začetku zelo hladna, kruta in vedno se je javljala na gsm ko mrtvec. Še obrazna mimika je v tem stilu, bla na začetku prisotna.

Nazadnje urejeno:

shelve

Zelenc'
29. jan 2011
3
0
1
Dinotti, če misliš, da sem jaz ena od teh tvojih bivših, si očitno res v svojem svetu.
hysterical-1.gif
Sem našla na cosmotu tvoje prispevke, kjer sem uporabnica.

Citat:
Nevem kako naj začnem,sam nekako moram.Sam sem fant,ki je udaril punco.Imeu sm kr neki resnih zvez,ampak do te zadnje se to ni dogajalo.
Namreč punca je bila kr bojevita in trmasta znala je pa tud žalit.Vsakič ko sva se skregala me je žalila,da me je res prizadelo,še posebej z eno besedo.
Prvič se je zgodil po letu pa pol,ko sva se kregala in je prišlo do nevzdrzne meje,da sm odšel iz sobe,nakar je pritekla za mano in me dobesedno plesnila po golem hrbtu.To mi je potegnlo živec in sm jo zlasau.Nakr se zavem in spet hočem oditi pa pride za mano pa me napade spet in sm jo spet zlasau.No potem je videla,da je nardila napako in sva se pobotala.
Hočem vam to povedati,da mi ni bilo jasno,kako si dovoli dvigniti roko nad man oz.moškim.Sej vem ženske se ne tepe,sam ena meja pa mora bit tudi za ženske.
Dolgo zatem sva se spet skregala im je spet žalila z določeno besedo.Vendar takrat sm pa jz biu nasilen.Problem mi je,da se sploh nezavem pa ze nardim.Potem mi je pa tako žau:(
Tretjič sva pa zaradi tega nehala.Zau mi je krer sm na takem nivoju z njo,sam kaj ko se vidi,da je njej vseeno kaj mi reče.
Seveda spet kreg,ki se je stopnjeval,vendar sem se pri tisti besedi zadržal.Ker je videla,da ni nič,je pa stopnjevala in vklučevala mojo mamo zraven in se mi je spet strgalo.
Katastrofa,sploh nevem kako se mi to zgodi a nakoncu mi je vedno žau.Sam seb sm se zdeu ničvreden.
Sam osebno pa mislim,da če bi me punca bolj spoštovala me nebi žalila in jaz nebi biu nasilen.Nikoli z nobeno se mi ni to dogajalo.

Citat:
Vendar razlika med spoloma je tudi v tem,da so moški polni tostestorona,ki je pa veliki krivec za večjo razburjenost.Se pravi moški mora veliko več truda vložiti,da se pomiri,kot ženska.

Citat:
Kljub vsemu sva se zdej razšla in umiram

Citat:
Zdj je pa najhuj da je vse dala na ignore in se neda niti pogovort...Jz mislm,da je iskala samo izgovor,da konca...

Potem se je oglasila neka uporabnica:
Citat:
Zanimivo. Jaz pa sem slišala, da si jo pretepel večkrat. Enkrat davil, enkrat zlasal in iztrgal šop las in zbrcal ko je ležala na tleh, enkrt zaprl v omaro... Zdaj po novem pa naj bi jo ustrahoval z obiski v službi, zasledovanjem in konstantnim psihičnim maltretiranjem in grožnjami prek vseh vrst komunikacijskih sredstev.

Jaz bi te že zdavnaj prijavila policiji in najela odvetnika. Ne vem kaj ona čaka. :S

PS: Pa tudi varala te ni. Če je začela flirtat z nekom po koncu veze pa je čisto njena stvar.

Iz ene druge teme, ko si jokal ker te je pustila:

Neka uporabnica
Citat:
jez bom pa rekla samo prav ti je!! In upam da ti je tolko odprlo oči, da se boš lotu svoje agresije...

Neka druga uporabnica
Citat:
Kako si sploh lahko udaril punco? Kako za vraga ti to sploh pade na pamet?

Neka tretja uporanica
Citat:
Ja pravzaprav to je bistvo, ker vpliva na tvojo vezo. Pa to, da preverjaš njene sms-e itd. tudi ni najlepša vrlina.

Citat:
A čez 10 let bosta pa družno otroke tepla ker se vama bo pač ftrgalo?

neka uporabnica
Citat:
Sorry, sam men ti ful deluješ ko en psihič in se resno bojim, da boš tej ženski kaj naredo.
Daj kontroliraj se, prosim. Naj se to tvoje pisanje po forumu ne stopnjuje v RL.

Citat:
^ kot en psihič z manjvrednostnim kompleksom ja... taki majo potem izpade ala avtor te teme

Neka uporabnica
Citat:
Men se zdi pa zanimivo,da razmišljaš,da je s puncami nekaj narobe,glede na to,da praviš,da ta ni edina,ki ti je ušla z drugim.
Kaj pa če je je kaka malenkost vendarle v tvojem značaju,ki moti koga drugega in bi to malenkost poskušal odpraviti?
Da sta se stepla zaradi poplnoma brezvezne stvari,pove marsikaj o tvojem značaju,ne glede na to,kdaj se je to zgodilo.Punca je s svojim odhodom preprečila morebitno nadaljevanje takšnih dogodkov,ti pa vidiš težavo le v tem,da je šla k drugemu?
V mislih ji zaželi srečo in začni delati na sebi!Da bo njena naslednica pobegnila od drugega k tebi in ne obratno!

Citat:
Si pa najbrž eden redkih, k obračunava prek foruma in se spušča na nivo mulca, k se mu godi krivica, kr mu je drug mulc u peskouniku sunu bager ...
S tem, ko dotično ponižuješ in žališ s citiranjem in komentiranjem njenih (zvohunjenih!) starih postou, delaš budalo samo iz sebe.

Neka uporabnica
Citat:
Dinotti ti si en posesivc. Ne veš na kakšen način bi se ji maščeval, še na forumu jo hočeš v slabo luč spravt...ej bolan si. Men je čist logično zakaj te je pustila, mislm s takim osebkom kot si ti se pa res ne da živet.
Ti si preveč maščevaln. In kaj pol če je iskala izgovore? Pač hotla se te je znebit in to ji je ratal, vrjetno druzga načina ni poznala glede na to kako ti sprejemaš določene zadeve.
In pol se dobivaš še z njenim bivšim...mislm oprost sam ti si pa res ena bolana oseba. Poznam enga takga človeka k je moji kolegici take počel...ja vrjet ne morš kok se mu je folk smejal v glavo..tko da js na tvojmu mestu bi nehala s takm, ker sam sebe sramotiš.

Citat:
Glede na napisano res izgleda, da je posesivc, maščevalen, nasilen, ... pa vse to se je dalo samo iz objavljenih postov prebrat, kako pa je šele v resnici.

Citat:
joj mislm haloo... usako temo k odprem ze vidm tvoj post z tvojim mascevalnim nagnjenjem cez biuso! mislm tut tok se ne spostujes pa se gres kretena iz samga sebe delat! nevem res kaj ti ni jasn! pa str si tut ze tok da bi lohka mal bl odraslo razmislu pa se nebi tok otročje obnasu.

prou v vsaki temi se mors najdt ti k pluvas cez biuso al pa en drug psiho k itak use vemo na kerga mislm da zjebete use! res si ti ustvaru to temo ampak sori nemors se norca delat iz useh nas pa joj ti bogi bogi.

dejansko pa ves kaj tvoja bejba se mi zdi po postih sodec velik bl normalna, in glede nato kasne vn meces hvala bogu da se je odločila za druzga, če se pac je res!

Citat:
Sedaj ko gledam,sm dojeu,da je začela z mano,tudi zaoker sm voziu Hondo,sedaj so ji všeč Poršeji.Zakaj že??

Hondaš, ziher se bivše niso mogle upret
hysterical-1.gif

Citat:
Zanimivo. Jaz pa sem slišala, da si jo pretepel večkrat. Enkrat davil, enkrat zlasal in iztrgal šop las in zbrcal ko je ležala na tleh, enkrt zaprl v omaro... Zdaj po novem pa naj bi jo ustrahoval z obiski v službi, zasledovanjem in konstantnim psihičnim maltretiranjem in grožnjami prek vseh vrst komunikacijskih sredstev.

Jaz bi te že zdavnaj prijavila policiji in najela odvetnika. Ne vem kaj ona čaka. :S

http://www.cosmopolitan.si/for...c&start=240

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=22065&postdays=0&postorder=asc&start=45

http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=12213&postdays=0&postorder=asc&start=45

...

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
In kaj je tuki kaj takega, da nism povedu? Itak, da mi je blo bad, komu pa ni, ko je izigran? Kdo se ne počuti izdanega, prevaranega in uželjenega ob taki situaciji? Važn,d a mi zdj ni več, sam gnus na to osebo je pa ostau.
Ja če daješ te objave ,potem očitno nekaj imaš od tega.
Konc koncev je ona vse kar sm našteu, to kar sm jz pod vplivom čustev pisau, ne opravičuje njenega dejanja. Kar so pa druge pisale, pa je logično, saj se vidijo v tem in se na en način branijo.
Čudno, da nanekrat pride nekdo, z drugega foruma ki toliko ve o meni in slučajno se tukaj znajde.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

shelve

Zelenc'
29. jan 2011
3
0
1
Ne vem točno s katero bivšo me enačiš, očitno pa je, da nisi prebolel teh žensk, ki si jih tepel, vsaj glede na pisanje zdaj. Verjetno si jih imel tako rad, da si jih moral tepst. Koliko si rekel, da si star? 27? Kažeš jih bolj 22 po pisanju. Ziher si kak čefurček, ki še doma živi.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Hehe tebe pa to očitno boli:) "Slovenke" obožujejo čefurje. Še posebi k jih tepemo ane? Ti že veš;)
Itak, da sm doma, če mamo bajto veæjo kot pol tvojga naselja:) Ubistvu se men ni treba uvaljivat tipom, kot ve babe, pijavke
wink-1.gif

Hehe kere maš pa ti cvetke na Cosmotu:))

Men govoriš o prebolevanju? Cvetka kok časa si rabla, da pozabš tipa, k te je pustu, k nis hotla žret sperme??
Nauč se fafat prvo pa goltat!
Pol želja, da ti moški špricne v tvojo votlino? Prid te bom v rt nafilu, če hoæš vedt kako je, brez strahu da zanosiš.
Zdefiniranegaa bi me la, jea right, tak ti bo reku, da te ma rd, kot reæe svojmu psu:)
Pa vidm da si radodajka, po postih pisajoæ, rada ga fašeš, fafaš pa ne. Itak da te tipi puščajo in potem jokcaš za njimi. Moja se nobena ni prtoževala, da ma sušo, bol kontra. Da preveæ hočm, jah to smo pa čefurji!
Oæitno jim tud nis pustila, da te tepejo med sexom, pa te pol niti sexat niso hotl. Prid te posexam pa polomm zravn:)))))
Prvo pod svojim pragom pomet....Drgač je pa teh postov veliko, sam neda semi tuki nate spravljat, kokr si se ti name.
Pa srečno prežderavanje v Macu:)

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
We want more!
smile-1.gif

Najboljši so posti v stilu kak si upaš punco vdarit......... telesno nasilje je meni osebno nagnusno, da se razumemo in se ga ne poslužujem in ga nisem bil deležen ( smotane babe sem zatrl v kali, nisem jim dajal second chance), ampak ej...... hočeš enakopravnost, dobiš enakopravnost- ja, tudi pri manj lepih stvareh.

Nauk te teme: 1 bedak in 20 totalnih kur, hvala.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Ta tema je isto k mehiška nadeljevanka:) Na koncu največja sovražnika, skp prstaneta. Uuu Shelve to se bo še treslo!
smile-1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Nism jz prvleku, stare teme. Jz sm sam povedu moje življenske izkušnje in pogled na ljobusumnost, ter posledice.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

dovolj prepucavanja o starih zadevah pisanih na drugih forumih. Zmenite se po PM-jih.

Tema govori o ljubosumnosti, posesivnosti in ostalih stvareh.....

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ni, ker mu ne dajem povoda za to.

sicer pa pravijo, da je ljubosumnost znak nezaupanja vase