Citat:
Če ženska nekaj zajebe (prespi pri kolegu, sedi v naročju od nekega tipa ipd...) in je tip upravičeno ljubosumen je to zdravo in normalno. Niti ni ljubosumje ampak je jeza. Tud če se ženska čist spremeni v vezi, rata hladna, tečna, noče seksat...se noče pogovorit, je meni čisto logično, da bo šel tip, ko bo prilika prečekirat npr. GSM...enako obratno, če se tip spremeni na iber. Potem pa navadno pridejo kake fore "ne zaupaš mi", "kako si lahko tak" "spoštuj mojo zasebnost"...potem končata in čez 2 tedna zveš, da jo že 3 mesece natepava sodelavc.
Zelo znano!
Na koncu se pa še vsem laže, da izpadeš kao ti ljobusumen, ukazovalen, zaostal, primitiven moški.
Moja bivša je bila tok ljobusumna, da ko je najdla cd od ene pred njo in na njemu vidla skupne slike, je kr vzela ta cd.
Isti večer, ko sm pršu v službo po njo me je na poti domov, poklicala ena prijateljica, ki je nisem slišal že kake dve leti. Poklicala me je, ker se ji je fant ponesrečil z motorjem in ubil. Očitno je rabila kako tolažilno besedo. Ko je bivša ugotovila, da je punca na drugi strani , mi je parkrat rekla naj prekinem. Tega nism mogu narest, ker se mi je punca smilla, in sm hotu da slišm kaj in kako je.
No po pogovoru, je bivša čist znorela ,kako si dovolm pogovarjat z punco vprič nje in potegnila cd iz torbe, češ lej kaj sm najdla doma.
V tej jezi je prelomila cd na pol,odprla okno in ga zabrisala na cesto! Jz sm sam gledu, kaj je to za en psiho!
Recimo en čist bedn primer še, da ko je na tv-ju bla kaka lepotica mi je prestavila program, kao ti pa tega nauš gledu.
Največja ironija, da na koncu se je pa ona skurbala, ampak itak sm biu jz vsega pred vsemi kriv.