Citat:
Uporabnik stieber pravi:
no, jaz nekomu, ki je posesiven oz ljubosumen, ne bi kar avtomatsko pridodajal psihopatije...
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kaj pa je zdravo ljubosumje in kako zgleda? Kar se mene tiče, še nisem opazila ljubosumja do katerega ne bi imela odklonilnega mnenja.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Glej zdravo ljubosumje je takšno ljubosumje da ti pač ni vseeno s kom hodi ven , kdaj se vrača domov itd. Jaz nekako to povezujem z zdravo pametjo saj tisti ki ženski brezmejno zaupa za mene ni čist pri zdravi pameti. Torej vedno moraš žensko do neke meje čekirat. Boljše prej pa da jo mogoče zraven dobiš kot pa takrat ko imaš 2 otroka, skupno hišo in avto. Torej ne govorim o tisti vrsti ljubosumja da nekoga napadaš ter maltretiraš. Daj ti meni rečt če imaš tipa, se zmeni s kolegi da grejo čez poletje za 5 dni sami na morje v akcijo. Mu zaupaš? Nisi nič ljubosumna?
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Kaj pa je zdravo ljubosumje in kako zgleda? Kar se mene tiče, še nisem opazila ljubosumja do katerega ne bi imela odklonilnega mnenja.
Glej zdravo ljubosumje je takšno ljubosumje da ti pač ni vseeno s kom hodi ven, kdaj se vrača domov itd. Jaz nekako to povezujem z zdravo pametjo saj tisti ki ženski brezmejno zaupa za mene ni čist pri zdravi pameti. Torej vedno moraš žensko do neke meje čekirat. Boljše prej pa da jo mogoče zraven dobiš kot pa takrat ko imaš 2 otroka, skupno hišo in avto. Torej ne govorim o tisti vrsti ljubosumja da nekoga napadaš ter maltretiraš. Daj ti meni rečt če imaš tipa, se zmeni s kolegi da grejo čez poletje za 5 dni sami na morje v akcijo. Mu zaupaš? Nisi nič ljubosumna?