Ljubljanski UKC jutri brez plač?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kaj, pa je to takega. Saj javni sektor do sedaj sploh ni vedel kaj je kriza. V gospodarstvu ostajajo dnevno brez plač in to po več mesecev, pa se nobeden ne čudi.
Delavci Cestnega podjetja Ljubljana že 3 plače niso prejeli. ( http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/cpl-pred-stecajem.html )
A gre kdo na barikade? Jajca metat v parlament?

Torej ponavljam: Ni bojazen, da ta mesec ne bo plača pravočasno, ampak že trikrat je sploh ni bilo.

Demostracije? Karkoli?
Je kdo tu?

Halo!?

Halo?

Eho?

eho

... eho.....

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kaj, pa je to takega. Saj javni sektor do sedaj sploh ni vedel kaj je kriza. V gospodarstvu ostajajo dnevno brez plač in to po več mesecev, pa se nobeden ne čudi.
Delavci Cestnega podjetja Ljubljana že 3 plače niso prejeli. ( http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/cpl-pred-stecajem.html )
A gre kdo na barikade? Jajca metat v parlament?

Torej ponavljam: Ni bojazen, da ta mesec ne bo plača pravočasno, ampak že trikrat je sploh ni bilo.

Demostracije? Karkoli?
Je kdo tu?

Halo!?

Halo?

Eho?

eho

... eho.....

a ste res tako ozkogledni ali pač samo preprosto neumni.vsak mesec vam odtrgajo od plače prispevke ki gredo za stroške tudi v zdravstvu.sedaj tega kar ste plačali ni,verjetno vsi vemo da ni izpuhtelo v zrak kot podpisi za referendum.tukaj je bistvena razlika med plačami v gospodarstvu in recimo sedaj zdravstvu.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če mi bojo ustrezno plačo sprostili zato, pol ok
Nekje 200 EUR mesečno za povprečno slovensko plačo.
Lahko kaki poznavalec pove, kaj za ta znesek dobimo pri kaki drugi (tuji?) zavarovalnici?

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Naj manj kradejo, pa bo za vse dovolj denarja ... kot je bilo 5 let nazaj in več.

Italija je mafijska država, ker jih imajo zelo veliko in zelo znane mafijce ... Pri nas? .. Tudi mafijska država, s tem da je mafija cela politika in vsi večji privatniki. Kradejo, dokler recesije ne bo uradno konec, to pa je vprašanje kdaj bo ...

Saj poznate vic ...

Američan, Rus in Slovenec pridejo pred Boga.

Američan: "Kdaj bomo mi prišli iz krize?"
Bog: "Čez 50 let."
Američan prične jokati in reče: "Tega se jaz ne bom dočakal."

Rus: "Kdaj bomo mi prišli iz krize?"
Bog: "Čez 70 let."
Rus prične jokati in reče: "Tega se jaz ne bom dočakal."

Slovenec: "Kdaj bomo pa mi prišli iz krize?"
Bog prične jokati in Slovenec ga vpraša: "Zakaj jočeš?"
Bog: "Zato, ker se tega jaz ne bom dočakal."

tony

Guru
23. jul 2007
9.790
1.569
113
467716-post_slo.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik shift pravi:
a ste res tako ozkogledni ali pač samo preprosto neumni.vsak mesec vam odtrgajo od plače prispevke ki gredo za stroške tudi v zdravstvu.sedaj tega kar ste plačali ni,verjetno vsi vemo da ni izpuhtelo v zrak kot podpisi za referendum.tukaj je bistvena razlika med plačami v gospodarstvu in recimo sedaj zdravstvu.
Ta denar je šel za NLB in podobne hece.
Saj prihodki in izdatki države so znani. Lahko vsak pogleda.

Sicer pa si bistvo zgrešil...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.546
113
ksz

Ker je denarja zmanjkalo tudi policiji, oz. ga bo zmanjkalo, so preklicana vsa dezurstva in pripravljenosti.

Prej je bilo tako, da ce so ob 2 zjutraj dilerja dobili, je prisel v sluzbo dezurni kriminalist, sedaj tega ne bo vec in bo to delal folk iz patrulj. In tako bo taka patrulja recimo 6 ur odsotna s terena itd...

Prav tako se bo stevilo delavcev ob nedeljah zmanjsalo na minimum, da bo treba placat cimmanj dodatkov.

postaje v okolici ljubljane po novem letu ponoci ne bodo vec odprte. Ne bo dezurnega, ki bi sprejel stranko, postaja bo zaklenjena in na voljo obcanom le v casu uradnih ur.

shift

Guru
20. jul 2007
9.938
2.349
113
za šankom
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Ta denar je šel za NLB in podobne hece.
Saj prihodki in izdatki države so znani. Lahko vsak pogleda.

Sicer pa si bistvo zgrešil...

bistvo bo zgrešeno takrat ko bo nekdo ob življenje zaradi takih hecov.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ampak res smo banana republika...bo res treba iti iz lepe Slovenije.Najprej ukinimo plače vsem politikom, oz. najvišjim politikom dati samo minimalca brez vseh dodatkov. Se bo hitro našel denar za zdravstvo, policijo, gasilce...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.546
113
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Boš lahko še več na internetu visel....
grims-1.gif
Na sihtu na netu visim na svojem telefonu med voznjo ko se kam vozimo...sicer pa doma. Tko da bom na netu isto, ce bo ze kaj drugace, potem bom na netu visel ob drugih urah.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
No, ja, za prave barabe bo to zakon, sploh če imajo cinkatorja na postajah. Pa za nas, ki gremo po šihti na pir tut, ker jih ne bo na cesti.

Pod črto, pa tako lepo tonemo da je veselje, smo si pa sami krivi, ker se mi zdi, da smo slovenski narod res neki posebnega. Od nevoščljivosti, do hudob. Človeku na besedo verjeti, je že zdavnaj konec, posledično se veliko več papirja porabi, sploh v JU,.... Da nekdo izkorišča sistem, se ga ne bo opozorilo na to, ampak se ga bo skušal ponavljat,....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.433
7.546
113
ne rabis cinkatorja na postaji da ugotovis da je zadeva zaklenjena in nobenga ni not...sicer se pa ze zdej dogaja da ni dovolj ljudi za obvladovanje dolocenih stvari...bo pac se malo slabse...kaj ces...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.431
2.529
113
SV SLO
Oni v parlamentu pa se igrajo s podpisi, referendumi, v bistvu z tem kdo bo več denarja nakradel. Če bi bilo po moje bi jih vse nagnal nekam na cesto. To kar se dogaja v slovenskem parlamentu je že skrajno neokusno.

Če bi ti politiki delali v kakem zasebnem podjetju bi jih lastnik podjetja že zdavnaj odpustil kot tehnološki višek. Mi slovenski narod pa vse mirno toleriramo in celo volimo te ljudi, ki potem namesto da bi delali dobro za slovenski narod delajo proti njemu.

Koga v tej situaciji še vedno zanima a bo naš denar kradel Janša ali pa Jankoviæ. Vse politike je treba postaviti nekam na hladno jih zakleniti in pustiti lačne tako dolgo, da se ne dogovorijo kako naprej in začnejo delati to za kar so bili izvoljeni.

Res neprimerno, da začnejo taki fičfiriči kot so politiki zafrkavati z plačilom ljudi, ki zdravijo soljudi.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
ne rabis cinkatorja na postaji da ugotovis da je zadeva zaklenjena in nobenga ni not...sicer se pa ze zdej dogaja da ni dovolj ljudi za obvladovanje dolocenih stvari...bo pac se malo slabse...kaj ces...

Jap enako bo v zdravtvu. Pač gospod imate infarkt. Ampak ni denarja za ekipo na katetru ponoči in boste šli v Ljubljano zjutraj. Pač...samo ljudem bo treba to povedat. Ker nekdo, ki te reči počne mora tudi vodovodarja (gospodarstvo!) plačat in kruh neglede na to da dela v JU-zdravstvu.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

A ta vikend je tu kaj pomanjkanja kadra? Sploh na dolenjskem, okolica Malkovca
evil.gif

Bemu vsaj nekaj nam ostane, pa še to je vprašanje, kdaj bodo začeli v sode gledat in davke nabijat.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Bud tih, pa še ful prjazen je, ga vsi obožujejo.
NOT

Bajdemim, me je ene 14 dni nazaj vstavil, po nočni. Itak da pihat, pa vej kje delam in da nisem mel cajt se ga nažgat v cca 8 minutah.
Sej, ta vikend bi lahko bilo mal pomanjkanja. Al pa naj vsi delajo in bedijo nad pjanci kr zraven, v zidanci
nahrung002.gif

Pa še ON:
Kdo je zdej navrsti? Gasilci, policija, vojska, pravosodje?
Kok bodo kmal glave bežale pred svincem
10.gif