ljubljanski mestni redarji spet v akciji

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Sej na Brnčičevi tud ni nobene šole
grin1.gif

Zakaj mora bit šola blizu, da se vozi tako, kot je treba?

Ker to primarno oglasujejo pred nakupi teh radarjev?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Seveda ne...tam se pač ve da je inkasant cona...

Pravilno! Tam bi morale bit še višje kazni, za tiste, ki se tam izživljajo na cestah.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
sploh ne slaba
grin1.gif

kdaj se dobimo?
grims-1.gif

Zakaj pa te skrbi to? Si se že parkrat pohvalil, kako dober voznik si in kako upoštevaš pravila.

sej upoštevam pravila. veliko bolj kot pa par let nazaj. samo to še ne pomeni da se 100% držim CPPja, sploh kar se glupih omejitev na določenih lokacijah tiče poleg tega pa a če bi u piko upošteval pravila me nebi smelo motit, da se inkasanti postavljajo tja kamor se, istočasno pa se nekaj zgovarjajo na neko varnost?
in nisem se hvalil da sem nevemkok dober voznik temveč boljši kot včasih (ko sem dejansko bil [censored] @ the wheel) in pa da vozim bolj po pameti kot pa striktno po pravilih.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Modeli so čist not. Bo treba it mal na test, koliko daleč jim nese signal
grin1.gif
. A je drgač tudi kaki redar zraven avtomobila? Bi imel potem še nekaj vprašanj zanj, če bi seveda vedel kaj o tisti famozni tehniki.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Sedi v avtu ja, samo običajno so te osebe arogantni vase zagledani bebci. Sem ga enkrat sem nekaj povprašat, se je delal ko da drži boga za jajca.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Sej na Brnčičevi tud ni nobene šole
grin1.gif

Zakaj mora bit šola blizu, da se vozi tako, kot je treba?

Catch je v tem, da se iz vidika varnosti najbolj "splača" postaviti kontrolo tam kjer je najbolj potrebna - bodisi na mestu kjer je precej prometnih nesreč, bodisi na potencialno nevarnem mestu in za slednje veljajo okolice šol za vzorčen primer.

Če je radar postavljen na mestu, ki je sicer varno v vseh pogledih, je to zelo slabo, saj bi lahko v istem času opravljal bolj svojo funkcijo na mestih, ki so bolj potrebna tega in gre za neracionalno uporabo. Z vidika želje po večji varnosti, seveda.

lp

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ker ta "hitrost" na katero se večina zgovarja ob kasiranju, sploh ni dejansko vzrok nesreče.

Vzroki so to, da so nekateri "šoferji" totalno nesposobni.
Poglej, tole sem slikal prejle v BTCju, v avtu notr 4 komadi, povprečna starost je bila nekje med 65 in 70 let , lepo je čakal dokler se ga ni kdo usmilil in ga spustil proti Merkurju. Taki cepci povzročajo nesreče.
879031-photokrozni.jpg

Priponke

• 879031-photokrozni.jpg
    879031-photokrozni.jpg
    81,3 KB · Ogledi: 137

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Če je radar postavljen na mestu, ki je sicer varno v vseh pogledih, je to zelo slabo, saj bi lahko v istem času opravljal bolj svojo funkcijo na mestih, ki so bolj potrebna tega in gre za neracionalno uporabo. Z vidika želje po večji varnosti, seveda.
Z vidika želje po večji varnosti že mogoče.
Kam bi ga pa postavili z vidika želje po večjem inkasu, recimo da jim ni mar za večjo varnost?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
tisto tole ni dobro da je črno.
Je bolje da je gor neka fake tablica, tako nisi sumljiv...
spet se bodo nekateri na mene spravili.....