Ljubljana-Dubrovnik

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Tudi jaz sem imel to v mislih, ampak si ravno ti gor šinfal to cesto in sem začel razmišljati še o Gospiču.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Kar veliko prej..točno km pa nebi vedel.

Okoli 5 ur Lj. - Neretva.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Šimfal sem jo res, ker tisti ovinki Karlobag-Stari grad so res ubijajoči. So pa vse poti Split-Jabalanc bolj take. Ta je še najhitrešja, preko Gospiæa je tud kot da bi šel preko Vršiča in tudi če greš do Žute Lokve in dol do Senja je isto ovinkasta. Da bi šel pa preko Paga, pa trajekt Žigljen-Prizna pa potem tistih par km po Jadranki do Jablanca, ne vem no.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Mah se pa po Pagu cijaziš kar ni v končni fazi nič bolje. Pa še en trajekt zraven.

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Kaksne so pa kaj cene v dubrovniku? Mislim tko na hrano in pijaco zunaj? Je obcutno drazje kot v drugih dalmatinskih mestih? Jutri startam...

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Jaz vas ne zastopim, če se špogaš potem ni treba gledat glih za vsak cent, ne pa da nekateri še golaž sabo nosijo.

Če bi gledal na vsak cent ne bi šel v Dubrovnik in če ne bi imel bi bil doma. Vprašal sem samo tako informativno, ker sem že od nekaj ljudi slišal, da znajo bit cene kar zasoljene...

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
V Dubrovniku so zasoljene cene samo v starem mestnem jedru (cocacola in ledena kava = več kot 8 EUR)...v ostalem delu so cene primerljive o ostalimi večjimi turističnimi mesti. Seveda se pa najdejo tudi petične in drage zadeve, ampak ti je že pred vstopom jasno, da tam z našo denarnico nimaš kaj iskat...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Joj da se samo spomnim ovinkov Karlobag-Stari grad (Paklenica)...ne hvala.

Tisti ovinki so res groza. Mi je bilo kar malo žal, da nisem šel raje Zadar-Gospič-Senj-Jablanac.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.805
6.568
113
V dubrovniškem hotelu Hilton Imperial je šest turistk iz tujine naročilo večerjo, potem pa hotelo pobegniti brez plačila računa (950 kun). Petim je uspelo pobegniti, šesto pa so ulovili. Po prihodu policije so se vrnile tudi ostale in račun poravnale.

Posnetek lova:

I

Izbrisan uporabnik #488

Hm, kdo pa je snemal oz. bi slučajno tam s kamero?
smile-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.245
889
113
Citat:
Uporabnik dejk0 pravi:
Kaksne so pa kaj cene v dubrovniku? Mislim tko na hrano in pijaco zunaj? Je obcutno drazje kot v drugih dalmatinskih mestih? Jutri startam...
jaz sem bil tam aprila. pivo v hotelu je bilo 30 kun, v centru mesta 35 kun. vstopnica za obzidje 70 kun. ko sem se pogovarjal z domačinko, zakaj take cene, je rekla, da jih obišče toliko turistov, da si lahko privoščijo dvojne cne, pa jih še vedno ne bo zmanjkalo.