Vsaka medalja ima dve plati. Mojo in napačno
Ne ni, statistika je nevtralna - rasistično jo delajo interpretacije.Statistika je rasistična. By ferdo™.
Ne rabiš teh številk...vse je pod kontrolo.Malo statistike za razširjanje obzorij, nekateri bi rekli tudi za širjenje nestrpnosti:
V Republiki Sloveniji je bilo leta 2022 1.934.738 državljanov Slovenije katerih število dolgoročno upada ter 172.442 tujih državljanov katerih število dolgoročno narašča. Zdaj pa dajmo te številke iz leta 2022 ob bok naslednjim številkam iz leta 2023, ki pravijo, da so državljani tujih držav kljub temu, da jih je več kot desetkrat manj, osumljeni za kar 34% vseh kaznivih dejanj (kamor spadajo tudi napadi z ostrimi predmeti).
Poglej priponko 86313
Poglej priponko 86314
Tudi po mojih izkušnjah je (bilo) tako a bi dodal opombo, da so bile take scene rezervirane za pozen večerni/nočni/zgornji jutranji čas.Od kozlanja, pretepov, nadlegovanj...do odtujitve trole in vožnje po Celovški z nepooblaščenim voznikom za volanom Obdobje 25+ nazaj, ne naprej. Kar ne pomeni, da je tole na 6B sprejemljivo...če že moram dodati.
Brez dvoma gre za ultimativen test samokontrole.Je pa najbrž zajeban bit fotr teh mladenk pa da ne padeš v "seek & destroy" režim.
To si imel samo srečo, da si zgrešil take situacije. Ali pa tudi ne, če si to iskalAmpak 20+ let ko sem še hodil po avtobusih po ljubljani....pa ni blo takih scen...