Ja pajade... To samo zato, ker se kriminal resno ne kaznuje... In se posledično kriminal splača...Tako ali drugače mora vsak mesec nabrat kolikor potrebuje. Za družbo je bistveno ceneje če prejme socialno nadomestilo kot če isti znesek nabere s kaznivimi dejanji.
Jah, ne vem no.Praviš da kjer se kriminal resno kaznuje kriminala ni?
ravno to se je znancu zgodilo 14 dni nazaj v sarajevu. Naslednji dan je šel po njo, se je kelnar samo smejal. Noter pa imel par 100€...vse počakalo.Jah, ne vem no.
Na jugu Italije pozabiš denarnico na javnem mestu in te točno tam počaka. Z vsem noter. Probaj to recimo v Ljubljani narediti.
Zdravljenje če želimo da bo uspešno mora biti samostojna odločitev. Pa še takrat je verjetnost uspeha razmeroma majhna ker jih večina obupa že kar takoj na začetku. Prisilno zdravljenje ne bo uspešno.Al pa če gre na odvajanje. Je ti boljša in cenejša rešitev. Ampak ne metadonsko odvajanje
Jah, ne vem no. V 10 miljonskem mexico city ju sem na štadionu izgubil listek za hrambo foto opreme, ki sem jo pred vstopom moral oddat v hrambo. Ko sem jo hotel nazaj sem dobil odgovor sory my friend, da se brez listka lahko kar poslovim, ko me pocuka za rokav tip, ki je našel listek in tam čakal če pride kdo iskat in vprašal če je moj.Jah, ne vem no.
Na jugu Italije pozabiš denarnico na javnem mestu in te točno tam počaka. Z vsem noter. Probaj to recimo v Ljubljani narediti.
Bodo drugi nabirali zanj.Z odsekanimi dlanmi bo bolj malo nabral.
To ste sami bivši đankiji al odkod toliko izkušenj? Al sam nabijate kako je fajn v vam tako ljubih muslimanskih deželah?Z odsekanimi dlanmi bo bolj malo nabral.
In mi bomo šli teptat travo.Sedaj spreminjajo člen da bo lahko Magnifico pel v Tivoliju. Barbija.
Mene samo zanima ali bi se pravilnik spreminjal za kakšnega drugega izvajalca.Sedaj spreminjajo člen da bo lahko Magnifico pel v Tivoliju. Barbija.