Samo sol + poper, vse ostalo je preveč....škoda uničiti okus z vsemi dodatki, je losos dovolj kvaliteten sam od sebe....Sploh pa ta putr, pa česen in ostalo sranje, to se uporablja za zakriti okus slabe ribe, slabega mesa.Tudi jaz sem le na soli in malo česna, zraven nam paše krompir z maslom. Sem pa naletel na tale recept in bi ga rad delil z vami, ker je pomojem njami in bom probal v kratkem. Itak, Italijani.
18 mio. ogledov · Št. odzivov: 78 tis. | An Italian family taught me. I don't cook salmon any other way! | An Italian family taught me. I don't cook salmon any other way! Ingredients: salmon: 2 kg (4 lb) soft butter: 100 g (3.5 oz) garlic: 20 g (0.7
An Italian family taught me. I don't cook salmon any other way! Ingredients: salmon: 2 kg (4 lb) soft butter: 100 g (3.5 oz) garlic: 20 g (0.7 oz) black...www.facebook.com
Če ga nisi sam na roke ujel, ali ukradel Grizliju potem ni pravi!Obvezno divji losos, če že.
Če ga nisi sam na roke ujel, ali ukradel Grizliju potem ni pravi!
Coolhouse ima zmrznjenega. Leclerc je imel dolgo časa frišnega.Ne sam res, v Sloveniji v trgovinah še nisem videl divjega. A ga kakšna ribarnica v Ljubljani mogoče drži? Sem ga pa na Finskem jedel divjega in če sem iskren, nisem opazil razlike, mogoče je bil malo bolj pust.
Kot zanimivost, pred nekaj leti sem na Sardiniji jedel sveže ulovljeno mečarico. Skeptično spečem meso, dišalo je lepo, zrezek pa čista tuna. Odlično.
V kamniški ribarnici je divji vedno na voljo. Saj imajo tudi v Ljubljani poslovalnico.Ne sam res, v Sloveniji v trgovinah še nisem videl divjega. A ga kakšna ribarnica v Ljubljani mogoče drži? Sem ga pa na Finskem jedel divjega in če sem iskren, nisem opazil razlike, mogoče je bil malo bolj pust.
Kot zanimivost, pred nekaj leti sem na Sardiniji jedel sveže ulovljeno mečarico. Skeptično spečem meso, dišalo je lepo, zrezek pa čista tuna. Odlično.