Ljubezen v zraku ...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Tole morm pa tud jaz od začetka začet brat...Tara ti kasneje mal svetujem.
grin1.gif

govori oženjen dec
tongue-1.gif
ress:

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik tara1985 pravi:
Pozdravljeni,
skorajda ne potrebujem vaše pomoči, ker vem, kako zadeve tuki potekajo, a vseeno ... mogoče se je kdo, še bolje katera, že srečala s tem problemom, ki mi zadnje čase preprosto ne pusti spati, zato počnem vse kaj drugega, namesto prepuščanja omamnim užitkom dremanja, sanjanja ... po glavi mi roji nešteto misli in nekatere me ne pustijo hladne, zato ... eh, pustimo to, ne bi razumeli.
Torej, spoznala sem, da postajam odvisna od ...ljubezni. Oseba, ki jo poznam, mi je prirasla k srcu. Malce preveč. Skorajda ne mine trenutek, da ne bi pomislila na to osebo. Težava je v tem, da se trenutno odlično razumeva, hodiva na kavice, v šoping, tudi v savno ... tudi do poljuba je že prišlo, a je bil tako, bolj prijateljski ... ampak ... ne vem, kako bi naredila naslednji korak, saj se bojim, da bi to osebo izgubila. Ko sem v njeni bližini, se mi dviguje nivo adrenalina, tako močno, da se pričnem potiti ... postajam vznemirjena, skorajda vzburjena .... ko mi govori, jo poslušam, brez da bi me motili zvoki okolice, direndaj, promet ... ne vidim, ne slišim, ne čutim ostalih stvari ... preprosto sem IN. Danes popoldan se ponovno dobiva, vem, da bo prišel čas, ko se bom morala izjasnit, povedat, da jo ... ljubim, da ne morem brez ... nje. Ja, nje. Je namreč ONA, V tem je tudi težava. Za vas, heteroseksualno usmerjene je to mogoče celo težje, ker ne najdete skupnega jezika, a kaj, ko si nato lahko takoj poiščete novo "žrtev". Midve pa sva tako tesno povezani, da ne vidim izhoda, bojim se, da bi izgubila njeno prijateljstvo, njeno bližino, ... njo
frown-1.gif

Kako naj ji povem, da jo ljubim, nekako po ovinkih?
cry12bpy.gif

Tud če si drugače obrnjena kot ostali, ne pomeni, da moraš poiskati drugačen način izpovedovanja ljubezni. Enostavno(pa čeprav prvič ni, vemo), ji povej, al pa še boljše, samo zaliži jo !
zmaga.gif

Pa n ič rokce na joškice, pa med noge, to pride malo kasneje...kdaj, boš že vidla, ko bo trenutek tko napeljal....
p.s. samo nekaj me pa zanima...lahko na pm. Kolk si stara in če si že kdaj imela deca?

lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Veš, sedaj se prepuščam sanjarjenju, sedaj vem, da se lahko. Predstavljam si, da se objemava, poljubljava, moje roke drsijo po njenem mehkem telesu, ... pristaneva v postelji .... in to .... no, ne bom pisala naprej. Bistvo je v tem, da lahko sanjam. Kaj pa, če bom zavrnjena? S tem mi bo vzela tudi sanje... razumeš, kako zelo globok je strah pred zavrnitvijo ???

Najprej smiri doživljaj da si potem ne boš rezala žil
evil.gif
OK sj zastopm da si zaljubljena ampak deluješ k da ti je to prva ljubezen......si mogoče 13 stara?

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Mhmm, tebe tud že od prej poznam, ti si car s temi gifi ... zdej si jim lepo dokazal, da s Smokijem pride kvečjemu do zadušitve, ne pa tudi do zadovoljitve ... fantje, mal bolj se bo treba potrudit za vaša dekleta na alterju ... (izvzevši mene)

se vid da ga še nisi fasala ker do zadovoljitve se pride tud nevaginalno
cheer.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ooooo KameleON je uletu ...
priden.gif

kolk je stara, bo še povedala upam....to je bistveno, da jo razsvetlimo
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.654
113
Mah sam smešn mi je ker ga kao ni fasala a ve kako je sexsat z 10cm al pa z 20
grin1.gif

Simon_Vi tud ti smiri doživljaj
tongue-1.gif

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ooooo KameleON je uletu ...
priden.gif

kolk je stara, bo še povedala upam....to je bistveno, da jo razsvetlimo
grin1.gif

Glede na njen nick, mogoče 24.
shocked-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Dotka? Kaj je zdaj to?
10.gif

Daj no,
srce-1.gif

p.s. telefonsko pa kar po ZS ...da ne bodo vsi videli

sej veš, da se samo zate zanimam
srce-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kako to gre pri lesbo/gay ne vem, vem pa eno stvar , ki bo zame 100% vedno držala. V takih situacijah moraš samo pokazati kdo res si, biti iskren in pokazati svojpravi obraz. Na dolgi rok je to edini način za uspeh.

Situacija je seveda bolj zapletena ker gre za dve ženski, ampak toliko pa že veš kako reagira na vse tvoje obnašanja, ane?

Seveda veš
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Da ti povej, če je tvoja bodoča tud na ženske za ziher ali še ne ve?
Ko gresta narazen, narahlo primi za roko, pol pa adijo. Potrebne so na videz nepomembne scene, ki bodo njej dale misliti. Če ji ne bo za to, se bo malo umaknila, če pa se ne bo, pa bo alter prvi forum, kjer je večina ženske populacije na ženske.

Ne pozabi poročati, je zanimiva tema po dolgem času.

Aja, lep avatar, mimogrede.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik tony pravi:
ksz...

Avtorica teme, dej povej, kva je zdej, madona, firbec nas matra
grims-1.gif

nič ni, to je al pikam al pa un fotograf brez lajfa, nero al kaj je že bil...aja pardon, un je skrit pod nickom syntheman

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Stieber, ah ... midva sva ... done ... forever ...

Ostali: stara sem 24, ja ... in imam neki za poročat, samo ne bo prav veliko. Če rečem, da sem precej boljše volje, kot včeraj, vam to verjetno pomeni ... kaj? Seveda, malce sva se pogovorili in ugotovili, da ne meni, ne njen ni do tipov. Kar pa pomeni, da ...
cheer.gif

Torej, kaj se je dogajalo kasneje, vas verjetno niti ne zanima, se je pa dogajalo kar veliko ...
srce-1.gif

Hvala vam za nasvete in ... splačalo se je !!!

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Če že ne drugega, je vsaj zvezdice dobila nazaj ...
hysterical-1.gif

ON: ena manj ...
cry12bpy.gif
(ne zvezdica, bejba)

EDIT: actually, dve manj ...
cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno: