Ljubezen v zraku ...

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
ma ti ji lepo razlozi pa bos vidla kva bo. Več kot ne ti ne more rečt, edin mogoče strah da zgubis prijatejico, ce ona ne bo tega stekala. drgac pa go for it, držimo pesti
wink-1.gif

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Nimaš nobenega prijatelja? In kaj si misliš o njem? Kaj, če si mu všeč?
Veš, zadeve niso tako preproste, ker se druživa, srečujeva, videvava vsak dan ... nekaj pa je zagotovo res. Ona nikoli ni imela tipa, pa tudim o tipih se nikoli nisva pogovarjali ... ampak veš, saj to ni prišlo od včeraj na danes, to je trajalo ... mogoče zdaj gledam z drugačnimi očmi, jo vidim v drugi luči ...
V glavnem, malo ste mi pa vseeno pomagali, hvala vam. Odločila sem se, da bom pogovor napeljala v tej smeri, pa tudi priznala, potem pa, če je ženska na mestu, in ji ni do mene, mi bo to povedala obzirno in brez zamere, če pa jo bom s tem odtujila, bom vsaj vedela, da nima smisla pričakovati nemogočega ...
Še najbolje pa je, da se še bolj zbližava ...
roza.gif

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Stieber: ja, znana v okviru Slovenije, ja ... kaj ti tu ni jasno
sprasujem se.gif

Sem morda napisala, da delam za kakšno milansko agencijo morda? Cool dawn ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
morda že kaj novega? svetovat ne morem več nič, ker so že ostali, me pa zanima, kako se je izteklo ...

vem, kako je, ko nisi prepričan v čustva drugega, še manj, ko ne veš, kako bo ta oseba reagirala na tvoja čustva. sej je isto med straight ljubezenskimi zadevami. sej nikoli ne veš čisto 100%, kaj si oseba od začetka misli ...

tudi moja, od začetka, ko sva začenjala, se mi je zdelo, da je totalno mimo mene, da ji tudi všeč nisem, kaj šele, da bi gojila kakšno čustvo do mene. no, zdaj drug brez drugega ne moreva, to pove veliko ...
wink-1.gif

just hang in there ... what doesn't kill ya - it makes you stronger!
grin1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
strah pred zavrnitvijo je prisoten pri vseh, pri enih bolj, pri drugih manj...saj kdo si želi biti zavrnjen? mislim, da noben. ampak vseeno mislim, da bi ji morala povedat kaj čutiš. mogoče pa ona čuti enako in ne bo zavrnitve, če pa že...čas celi rane. vsekakor bolje, kot potlačit čustva v sebi. sem sama delala podobne napake...nou gou

roza.gif
držim pesti zate
467716-post_slo.gif

tut js držim pesti zate! You go, girl
cheer.gif

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
In še en, ki misli da je duhovit .. Sajkek pač ...
Lepa? Edina, ki jo poznam in da je Lepa, je Lepa Brena ...

Saj vas razumem, tipčki, ker mi je pač vseeno za vas, sem mnogokateremu trn v peti ... če bi napisala, da me zanimajo tipi, bi bili odgovori verjetno v stilu "pust unga, daj raje mene", "jest sem boljši", "boljš fu*am, kot tvoj", in legendarna "kva bi ti jaz delal" ... ja, z 10 centimeterskim ...
rolleyes-1.gif

Ej, tipčki, še posebej veleumni Stieber in brihtni Sajkek ... mogoče bi si bila vidva tudi všeč, a?

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Seveda se z 10 cm dela čudeže, sploh, če ga (ko imaš erekcijo) podaljšaš na 20, kajne?
Sicer pa to mene ne gane preveč, zarad mene mate lahko tud Holmsovo dolžino, meni to ne koristi veliko ...