Ljubezen v zraku ...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
mam, sam ne tvojga
shocked-1.gif

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Mhmm, tebe tud že od prej poznam, ti si car s temi gifi ... zdej si jim lepo dokazal, da s Smokijem pride kvečjemu do zadušitve, ne pa tudi do zadovoljitve ... fantje, mal bolj se bo treba potrudit za vaša dekleta na alterju ... (izvzevši mene)

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Ne, sej nisem mislila na svojega, jaz mam tole rešeno ... meni ni do vez z "Alterjem" ...
Ampak, zadnjič se je nekdo žgal, da upa poslat ZS, samo malo te provociram. Ne zameri !

bounty

Pripravnik
3. sep 2007
44
0
6
Dečki imamo jajca, samo dame si ne upate...
smile-1.gif

@na uno žensko jebačico: once you go black, you never go back...
smile-1.gif

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Sem bil v podobni situaciji kot ti. Z to razliko, da je bil tip v mene zaljubljen. Sem mu pač povedal, da meni so ženske všeč in ne moški.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik tara1985 pravi:
In še en, ki misli da je duhovit .. Sajkek pač ...
Lepa? Edina, ki jo poznam in da je Lepa, je Lepa Brena ...

Saj vas razumem, tipčki, ker mi je pač vseeno za vas, sem mnogokateremu trn v peti ... če bi napisala, da me zanimajo tipi, bi bili odgovori verjetno v stilu "pust unga, daj raje mene", "jest sem boljši", "boljš fu*am, kot tvoj", in legendarna "kva bi ti jaz delal" ... ja, z 10 centimeterskim ...
rolleyes-1.gif

Ej, tipčki, še posebej veleumni Stieber in brihtni Sajkek ... mogoče bi si bila vidva tudi všeč, a?

men nis prav nič trn v peti, mi je bolj všeč, da se grdobe raje zanimate za punce, imam vsaj mir pred vami...jaz sem se vtaknil samo v tisto o 'znani' agenciji, česar si pa ne upaš več komntirat in prav je tako. Pač poznam to področje in men takih bučk ne boš prodajala...

tara1985

Pripravnik
22. avg 2009
81
0
6
39
Stieber, ne prodajam bučk, jih pa 100 m čez cesto, v eni izmed nebroj prodajaln ...
In to, da bi morala komentirat glede agencij, mi ne pride na misel, le zakaj? Vem, kaj delam, za koga bom delala/ delam, za koliko delam (OK, resda ni veliko), več mi ni treba. Odgovarjat faktorju, kot si ti, pa ni vredno ... če pa poznaš to področje, pa še toliko slabše ... in, kaj si ti v tem biznisu? Opremljaš prireditvene prostore, skrbiš za prevoze ali preprosto igraš tepčka ... kot tule?
Grdoba sem pa verjetno zato, ker mi nisi zanimiv ...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Nič od tega, tepčka pa tule res ni treba igrati, mamo tu kar tebe, pa mislim, da ne gre za igro...še vedno pa ne vemo, katera je znana agencija v Sloveniji, veš, če bi ti bilo vseeno, bi izpustila besedo znana, tiste, k so nekaj vredne, pa delajo kaj drugega kot 'hostesirajo', je pa res, da je to delo primerno tudi za grdobe, tko da - le tako naprej. Itak si pa net troll, pa se dajmo zabavat še naprej...
grin1.gif