Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Pa malo provokativno vprašanje: kateri izmed politikov mislite, da bo prvi na kraju nesreče in po TV delal reklamo zase? Tuerk, Barbika, Zoki KraL al DžejDžej?
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Türk je prvi delal 'reklamo' ko je iz Novega mesta poslal sožalje svojcem med promoviranjem kandidature. Ampak kot predsednik se je spodobilo, da je poslal sožalje.
Dobro veš da so zgodbice o hvaljenju, stavi in neopravičevanju izmišljotine, ki jih je nekdo lansiral s točno določenim namenom ustvariti javno mnenje ki ne bo nasprotovalo novim zvišanjim kazni in pritiskom na sodišče da izreče visoko kazen. Tud vsakodnevno javljanje dva meseca zapored v medije, ni bilo naključno. Ni bila prva tovrstna nesreča in ne zadnja, Bila pa je prva in zadnja kjer so se slike žrtev pojavile celo na jumbo plakatih. Ne nakjučno.Citat:
Uporabnik capl pravi:
žCitat:
Uporabnik synthman pravi:
No pa pojdimo nazaj na temo pa povejte, ali bi temu bedaku, ki je šel vozit v takih razmerah dali višjo kazen kot Mačku, glede na to da jih je več ubil? ali manj?Citat:
Uporabnik krimec pravi:
A morte res vsako temo zasmetit
Jaz sem mel dobre znance tule gor
Če bi se ga pilot nažrl, hvalil in stavil , pol ja , takoj zanko
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Potem je pač bila taka napoved. Kar sem gledal po TV in internetu, se ni napovedovalo nič takega.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Potem ne greš nikoli, a ne?Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
sej sm ti povedal: obstaja možnost. In ker obstaja, pač ne greš.
Ker vedno obstaja možnost.
To ni bila le možnost, bilo je za ziher napovedno, da bo šla nevihta čez.
Ti si res en faking jebeni boljnik! A bi lahko nehal s tem jebenim mačkom že enkrat!!! V vsako temo ga privlečeš, [cenzura]!!!Citat:
Dobro veš da so zgodbice o hvaljenju, stavi in neopravičevanju izmišljotine, ki jih je nekdo lansiral s točno določenim namenom ustvariti javno mnenje ki ne bo nasprotovalo novim zvišanjim kazni in pritiskom na sodišče da izreče visoko kazen. Tud vsakodnevno javljanje dva meseca zapored v medije, ni bilo naključno. Ni bila prva tovrstna nesreča in ne zadnja, Bila pa je prva in zadnja kjer so se slike žrtev pojavile celo na jumbo plakatih. Ne nakjučno.Citat:
Uporabnik capl pravi:
žCitat:
No pa pojdimo nazaj na temo pa povejte, ali bi temu bedaku, ki je šel vozit v takih razmerah dali višjo kazen kot Mačku, glede na to da jih je več ubil? ali manj?Citat:
Uporabnik krimec pravi:
A morte res vsako temo zasmetit
Jaz sem mel dobre znance tule gor
Če bi se ga pilot nažrl, hvalil in stavil , pol ja , takoj zanko
Žal ste podlegli medijski propagandi in se vam zdi mačkova vožnja višek, kar bi najstrožje kaznovali, ta tukaj, ki je ubil 4 ljudi pa nič, samo splet nesrečnih okkolnosti je nekdo višje zapisal.
Ja, pijan res nebi smel vozit, tale pilot pa v teh vremenskih pogojih tudi ne. Ampak jebiga, če jih nebi peljal (beri ogrožal) bi bil ob zaslužek.
V kosari so tudi jeklenke s plinom. Po nekaterih info. naj bi odtrgalo ventil od jeklenke, ko so udarli ob drevo. V taki situaciji ti kosara iz drugih materialov ne pomaga kaj dosti.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vidim pa takoj še neko reč, ki se bo morala prepovedat: košara za potnike je bila iz lesa oz. iz gorljivih materialov. Če bi bila košara iz negorljivega materiala, bi se najbrž končalo z manjšimi posledicami, saj do požara ne bi prišlo ali pa bi bil hitro obvladljiv.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Pa kako hudiča se ne ve kolk folka je bilo na balonu?Al so jih sprot po ulici pobiral?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Še posebej v taki situaciji pomaga.Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
V taki situaciji ti kosara iz drugih materialov ne pomaga kaj dosti.
Če košara ne bi zagorela, verjetno tudi folk ne bi skakal ven, ali pa celo padal.
A ne?
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Vsa čast reševalcem.